MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Sumnja se da je ovo RAZLOG, a neke informacije su VEOMA POVERLJIVE
Maja Marinković, Foto: M.P./ATAImages

rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ NAPUSTILA ELITU: Sumnja se da je ovo RAZLOG, a neke informacije su VEOMA POVERLJIVE

razgovor između cimera Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša uzburkao je društvene mreže

Objavljeno:

Starleta Maja Marinković danas je izašla iz Elite, a ovu vest procurela je u javnost kada su cimeri govorili na tu temu.

Naime, razgovor između cimera Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša uzburkao je društvene mreže, budući da je kontroverzna Nišljijka otkrila da im je cimerka napustila Beli kuću.

Nenad je tvrdio da je spavao i nije čuo ništa, te je bio iznenađen kada mu je Miljana otkrila da je Maja otišla kod doktora.

- Prenosili smo stvari, nisam ni spavala. I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora - odgovorila mu je Miljana.

- Jao - viknuo je Ša.

Inače, informacije o Majinom zdravstvenom stanju su strogo poverljive, a pretpostavlja se da je otišla na kontrolu, budući da u zadnjici ima ugrađene silikone.

Podsetimo, Maja je pred ulazak u Elitu ugradila silikone u zadnjicu.

- Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj - rekla je Maja tada.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.