"REČ DA ČUJEM SA MUŠKARCE, BIJEM ODMAH" Ša uputio JEZIVE PRETNJE Mioni, njegova LJUBOMORA dostigla VRHUNAC
Mina Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

rijaliti

"REČ DA ČUJEM SA MUŠKARCE, BIJEM ODMAH" Ša uputio JEZIVE PRETNJE Mioni, njegova LJUBOMORA dostigla VRHUNAC

Sukob između ovog para nije ništa novo za gledaoce "Zadruge"

Objavljeno:

Veza Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović obeležena je brojnim skandalima još od samog početka, a reper je sada svojim ponašanjem zgrozio javnost.

Naime, Ša nikada nije krio količinu svoje ljubomore, a čini se da je sada prevazišao i samog sebe, budući da je pevačici zapretio da ne sme da raskine sa njim.

- To da radiš šta hoćeš, ne može, neću da budem sa tobom, nego ću da lomim prvom kom priđeš. Kunem se u brata, u celu porodicu, bude li prišla nekome i pokušala da me napravi ljubomornim, puca glava tom! Kunem ti se! Samo probaj! To probaj! Svakome kome se budeš obratila, reč da čujem sa muškarcem, bijem odmah! - urlao je Nenad Aleksić Ša, preteći Mioni.

Ša je ponovo pokazao veliku dozu ljubomore
Ša je ponovo pokazao veliku dozu ljubomorefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Video iz Elite ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, a korisnici istih ostali su zaprepašćeni. Zabrinutost za Mionu videla se u brojnim komentarima koji su ostavljeni ispod video-snimka.

- Sad nam je jasno zašto ga ne može ostaviti. E, Miona u šta si se uvalila - stoji u opisu snimka koji kruži društvenim mrežama.

Podsetimo, Miona Jovanović pričala je sa Lepim Mićom o ponašanju Nenada Aleksića Ša, a u jednom trenutku je on upao i prekinuo njihov razgovor.

- Je**la mi je mozak, izvrnula me je naopačke. Je**m majku svima u kući, sa svima sam se posvađao. Opet kao Nova godina, okretanje leđa, dr**nje. Je l' se svađam sa njima zbog sebe, je l' skačem zbog sebe?! Skačem zbog nje - rekao je Ša.

U Zadruzi se ponovo čula svađa između ljubavnog para
U Zadruzi se ponovo čula svađa između ljubavnog parafoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

- Se**m ti se u to što me braniš, pa me pred tim ljudima napljuješ. Skuvala sam ti kafu i probudila sam te, ološu jedan, pi**a ti materina. Gadiš mi se bolesniku - skočila je Miona.

- Bolesnice jedna, ti si bolesnica, psihopato! Dr**š ljude koji te vole - urlao je Ša.

- Gubi mi se, neću da te vidim s tvojim tim nebulozama. Idi hodaj i imitiraj svoju devojku, ološu, pi**a ti materina. Šta sam ja tebi, ološu, loše rekla?! Je l' sam te imitirala?! - rekla je Miona.

- Ona se sređuje, ne govori gde ide šta se dešava - rekao je Ša.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.