POTRESNA PORUKA BRATA ANĐELE ŠPARAVALO ŠOKIRALA NACIJU: Njegove reči seku kao MAČ, javno se ODREKAO SESTRE
Anđela Šparavalo, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

svi u neverici

POTRESNA PORUKA BRATA ANĐELE ŠPARAVALO ŠOKIRALA NACIJU: Njegove reči seku kao MAČ, javno se ODREKAO SESTRE

Anđela je čestitala bratu rođendan, a sada je usledio odgovor

Objavljeno: 19:05h

Rijaliti učesnica Anđela Šparavalo nastavila je vezu sa Bojanom Pavlović, iako su joj roditelji to veoma zamerili, te usled sramote zbog njenih postupaka, njen mlađi brat je prestao da ide u školu, ali joj je baka završila u bolnici, Anđelu to nije sprečilo da sa Bojanom nedavno proslavi dva meseca veze.

Anđela je bratu pre nekoliko dana čestitala rođendan, a sada je usledio odgovor.

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog nje! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - napisao je on.

Anđela je čestitala bratu rođendan, a sada je usledio odgovor
Anđela je čestitala bratu rođendan, a sada je usledio odgovorfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

I dok Anđela iz Bele kuće poručuje da je ne interesuje šta njeni roditelji pričaju, sa kojima će "razgovarati i sve im objasniti" po izlasku iz rijalitija, napolju se problemi samo nižu - naslednici porodice Šparavalo tužbom je zapretio rođeni ujak, kog je bez dlake na jeziku blatila na televiziji i optužila ga za korišćenje psihoaktivnih supstanci i maltretiranje sopstvenog oca (njenog dede), što će, po svemu sudeći, morati da dokazuje na sudu, prenosi Pink.rs.

Aleksandra Šparavalo ne može da dođe sebi zbog ćerkine veze sa Bojanom
Aleksandra Šparavalo ne može da dođe sebi zbog ćerkine veze sa Bojanom foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Podsetimo, roditelji Anđele Šparavalo su ušli u Belu kuću kao gosti povodom Nove godine i rekli joj da će dobiti drugu šansu da se ispravi, a ukoliko je ne iskoristi, kako su istakli, vrata njihovog doma za nju će biti zatvorena.

Anđela nije poslušala svoje najmilije, već je nastavila romansu sa Bojanom, a tada se oglasila zadrugarkina majka, te poručila kako joj se gadi sve što joj ćerka radi u rijalitiju.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Onako sam, ne želim više da dajem izjave. Šta sam želela da kažem detetu, ja sam rekla. Ne želim da se izlažem u javnosti, baba je u bolnici, imamo dosta problema. Mi rijaliti više ne gledamo, gadi nam se da to gledamo. Ja sam bila fokusirana na nju, rekla sam šta sam imala. Ona se odlučila na taj život, ona je punoletna - rekla je kratko Aleksandra za "Blic".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/A.Š. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.