ANITINA MAJKA PONOVO ŽESTOKO OPLELA PO MATOROJ: Otkrila da ŽELI da RAZDVOJI Anđela i Anitu, njene reči SEKU KAO MAČ
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

SVI DETALJI

ANITINA MAJKA PONOVO ŽESTOKO OPLELA PO MATOROJ: Otkrila da ŽELI da RAZDVOJI Anđela i Anitu, njene reči SEKU KAO MAČ

Anitina majka Angelina Stanojlović, oglasila se i kao i uvek, oštro je osolila po ovoj temi.

Objavljeno: 19:17h

Uzavrela atmosfera u ljubavnom trouglu između Anite Stanojlović, Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore još uvek se ne smiruje.

Kako je Anita istakla sinoć u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Matora sada na sve načine pokušava sebe da opete, pa konstantno uzima u usta Anitu i Anđela. Anitina majka Angelina Stanojlović, oglasila se i kao i uvek, oštro je osolila po ovoj temi:

- Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže ''sta sam ja tebi uradila'' a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Andjelu, rekla je ona pa dodala:

Anitina majka oplela po Matoroj
Anitina majka oplela po Matorojfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Andjela, vredjala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama... izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaze ''ja nista nisam uradila, oni mene provociraju'', dok je oni ne primecuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata - završila je Angelina za Pink.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Pink Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.