DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ZADRUGU? Nakon održanog POMENA, rešio da vreme provede sa ĆERKOM
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

povratak

DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ZADRUGU? Nakon održanog POMENA, rešio da vreme provede sa ĆERKOM

"Želeo je da provede vreme sa njom"

Objavljeno:

Danas je održan četrdesetodnevni pomen u Prijepolju rođenom bratu Marka Janjuševića, Mihailu.

Janjuš je izašao iz rijalitija kako bi bio uz porodicu u ovim teškim trenucima, a mnogi su se zapitali da li se on vraća u Elitu.

Njegova ćerka Kruna je u Prijepolju sa njim, a kako prenose domaći mediji, Janjuš će biti sa njom neko vreme pa se vraća za Beograd.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

- Kruna je gore u kući, nisu želeli da se potresa i prisustvuje pomenu. Janjuš će se nakon pomena vratiti u kuću da provede bar dva sata sa njom, pa se večeras vraća u "Elitu", tako smo čuli - rekla je jedna komšinica komšinica.

Da li se Janjuš vraća u Elitu?
Da li se Janjuš vraća u Elitu?foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

- Poštovani prijatelji, rođaci i kumovi. Dragi moj brate, sada se opraštamo, a to ne želim. Ne želim da iko pomisli da te ostavljam i da nastavljam dalje. Teško mi je da pronađem pravu reč. Deset godina si mlađi od mene, prerano si otišao. I pored toga sto si najmlađi, navikao si nas na svoju veličinu. Ti si naš mali brat, a oličenje dobrote i čistote. Ono što nikada sebi neću oprostiti je to što ti nikada nisam rekao koliko mi značiš. Hvala što si mi ulepšao život kad si se rodio - poručio je kroz suze.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.