DIGLA SE PRAVA BURA ZBOG ASMINA DURDŽIĆA: Evo šta je PONUDIO PRODUKCIJI, a pomenuo i ovog ZADRUGARA
Asmin Durdžić, Foto: printscreen/instagram/bet_men_007

rijaliti

DIGLA SE PRAVA BURA ZBOG ASMINA DURDŽIĆA: Evo šta je PONUDIO PRODUKCIJI, a pomenuo i ovog ZADRUGARA

Asmin je napravio pravu pometnju kada je na svom Instagram profilu otkrio da je stupio u kontakt sa produkcijom

Objavljeno:

Asmin Durdžić jedna je od glavnih tema u Eliti od njenog samog početka, a svojim najnovijim oglašavanjem ponovo je podigao prašinu.

Naime, Asmin je napravio pravu pometnju kada je na svom Instagram profilu otkrio da je stupio u kontakt sa produkcijom, te im ponudio svoj ulazak u Belu kuću.

Njegov cilj jeste ulazak na samo nekoliko sati kako bi se suočio sa učesnicima i izneo svoju stranu priče.

- Sinoć sam ponudio produkciji da će me dobiti, ne na klupi, ne u studiju... Moja ponuda je da uđem na par sati, da za crnim stolom iznesem svoju stranu priče, da se sa Kanalom (Aneli) suočim pred svima i da objasnim neke stvari i začepim usta - napisao je on, te uputio otvorenu pretnju Marku Đedoviću.

Asmin Durdžić
foto: prentscreen/instagram/ALIBABAOO7

- I da Đedović više nikad ne spomene ime Stanija nakon mog izlaganja!!! - zaključio je Durdžić na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Aneli Ahmić, Asminova bivša, sinoć je govorila o njemu, a upravo to izlaganje navelo ga je na ideju da nakratko kroči u Belu kuću.

- Asmin je prijavljivao ranije svoju sestru, davno nešto. Bili smo u Bosni i kada je bila njihova svađa ona je nas prijavila, na granici nas je isto prijavila. Da li je jutro posle odmah ili dva dana posle, imali smo kameru i videli smo dve žene, znali smo da su iz socijalne službe. Spavale smo ja i Nora, on je gledao kameru. Došle su dve žene, otvorili smo vrata. Prvo su žene provirile kroz vrata, nisu htele ni ući, jer su videli kakav je stan. Ona je navela da je stan neuredan i da je dete maltretirano. Nisu žene htele ni ući, Asmin im je rekao da uđu, Asmin je probudio Noru, ova žena je uzela Noru i igrala se sa njom, on se pomirio sa sestrom naravno, oni zarate na krv i nos. Njima je to normalno - rekla je Aneli.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Olgica Kosovac/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.