MATORA PRE SANJE BILA SA DOSTA STARIJIM MUŠKARCEM! ON IMA 60 GODINA I TVRDI DA JE ŠMEKER: Izneti DETALJI u javnost
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

niste znali

MATORA PRE SANJE BILA SA DOSTA STARIJIM MUŠKARCEM! ON IMA 60 GODINA I TVRDI DA JE ŠMEKER: Izneti DETALJI u javnost

Matora pre Sanje bila sa starijim muškarcem!

Objavljeno:

Jovana Tomić Matora bila je gošća na radiju "Amneziji" kod Janjuša i Kačavende i tom prilikom se dotakla ljubavnih veza.

Matora je otkrila zbog čega se najčešće parovi svađaju.

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. Ja sam htela da ugasim instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - rekla je Matora, a onda se prisetila svoje velike ljubavi sa jednim momkom.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega, Goga se zvao. On sada ima 60 godina, pošto je tada imao 50 godina. Baš je bio šmeker. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje. Imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije. Sad ću da vam pročitam samo što ništa nećete razumeti. Ovo mi je pisala dok smo bile u rijalitiju, ovo su nam bile šifrice neke. Evo da pročitam: 'Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odjebati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si ološ sotono' - rekla je Matora.

Podsećanja radi, Matora je jednom prilikom govorila o intimnim odnosima sa muškarcima. Ona je tada naglasila da joj je jako važno da muškarac s kojim bi eventualno stupila u intimne odnose, bude i te kako obdaren.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.