JANJUŠ RONI SUZE U ZADRUZI ZBOG POKOJNOG BRATA, OTKRIO CIMERIMA NOVE DETALJE: Pronašao ga je prijatelj
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

tuga

JANJUŠ RONI SUZE U ZADRUZI ZBOG POKOJNOG BRATA, OTKRIO CIMERIMA NOVE DETALJE: Pronašao ga je prijatelj

Poslednji put je komunicirao sa majkom

Objavljeno:

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život krajem prošle godine. Bivši košarkaš je nakon toga hitno izveden iz rijalitija, a spekulisalo se da li će se uopšte vraćati.

Međutim, on je doneo odluku da se vrati u Belu kuću, a onda je saopštio cimerima šta se dogodilo. Iako pokušava da ostane jak, Janjuša su danas stigle emocije, te se rasplakao dok je devojci Aneli Ahmić ispričao nepoznate detalje ovog tragičnog slučaja.

- Mami je poslao tri srca, to je bilo negde u sredu, u sredu je poslao tri srca i već oko dva poponde poslao: "Šta radiš" i samo poslao ta tri srca. Od tog dana se nikome nije javljao. Zvali su ga drugarica i neki drug, majka ga zvala, slala mu poruke... Nije se javljao, dva dana se ne javlja nikome - ispričao je Janjuš i nastavio:

1 / 4 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Taj drug je znao gde živi, prošao je tu pored stana pošto je on živeo u prizemlju. Bilo je ugašeno svetlo, nema nikoga. U petak nađe broj gazde od stana. Gazda stana da mu ključ, da uđe da proveri i on zatekne šta zatekne. Čovek se frapirao.

Podsetimo, vest o Mihailovoj smrt je sve šokirala, a iako poslednjih godina nije razgovarao sa bratom, Janjuš se odmah uputio u rodno Prijepolje gde mlađi Janjušević posle nekoliko dana i sahranjen.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/M.J/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.