ANELI AHMIĆ IZA SEBE IMA BURNU PROŠLOST: Isplivali NEPOZNATI DETALJI o NJOJ, a OVOG MOĆNIKA je LUDO VOLELA
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SVI DETALJI

ANELI AHMIĆ IZA SEBE IMA BURNU PROŠLOST: Isplivali NEPOZNATI DETALJI o NJOJ, a OVOG MOĆNIKA je LUDO VOLELA

Aneli je privukla pažnju javnosti odmah pri ulasku u Elitu kada je izjavila da ju je muž sa kojim ima dete prevario sa Stanijom Dobrojević.

Objavljeno:

Aneli Ahmić je aktuelna učesnica rijalitija "Elita".

Ona je rođena 11. avgusta 1989. u Dubrovniku.

Aneli je privukla pažnju javnosti odmah pri ulasku u Elitu kada je izjavila da ju je muž sa kojim ima dete prevario sa Stanijom Dobrojević.

Biografija Aneli Ahmić
Biografija Aneli Ahmićfoto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Javnost je mesecima brujala o tome, a onda seAsmin Durdžić oglasio, te izjavio da on i Aneli nikada nisu bili venčani, kao i da je on bio slobodan kada je ušao u vezu sa Stanijom.

Aneli je takođe bila u vezi i sa bivšim dečkom Ive Grgurić, Marinkom Zovkom.

Naime, izvor blizak Ahimćevoj za domaće medije otkrio da je upravo Marinko bio njena najveća ljubav.

Marinko Zovko je bio najveća Anelina ljubav
Marinko Zovko je bio najveća Anelina ljubavfoto: Privatna arhiva

- Anelina najveća ljubav bio je Marinko Zovko. Takoreći, on ju je napravio. Sve je uložio u nju. Kupovao joj je skupu garderobu, vodio je na putovanja, videla je sveta. Pored njega joj ništa nije falilo. Živela je kao kraljica. I sama je priznala u "Zadruzi" da ju je vodio po najskupljim prodavnicama i da je imala stvari u vrednosti od preko 35.000 evra - rekao je izvor za Blic.

Imala je problema sa zakonom

Naime, u medijima su se nedavno pojavila informacije da je Aneli navodno hapšena zbog veze sa švercom novca. Prema navodima iz optužnice, ona je prenela ukupno 720.000 evra, a za taj posao je dobila naknadu od 4.000 evra.

U dokumentima se dalje navodilo da postoji priznanje od strane Aneli Ahmić, koje je dato pred organima vlasti Bosne i Hercegovine 8. novembra 2018. godine. Njeno saslušanje kao okrivljene bilo je u Minhenu 16. decembra 2020. godine. U tim izjavama, Aneli je navodno, priznala da je transportovala pomenuti novac, ali je tvrdila da je verovala da taj novac potiče iz legalnih izvora, što joj je bilo garantovano.

Aneli je imala problema sa zakonom
Aneli je imala problema sa zakonomfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Prema nezvaničnim izvorima, Aneli Ahmić je nakon suđenja osuđena na novčanu kaznu, ali iznos te kazne, kako se spekulisalo, još uvek nije bio plaćen.

Veza sa Janjušem

1 / 8 Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

Nakon ulaska u Elitu, Aneli se zbližila sa bivšim košarkašem Markom Janjuševićem Janjušem, oni su ušli u vezu, ali je on uzbrzo napustio rijaliti nakon što je njegov vrat Mihailo izvršio samoubistvo. Nakon nekog vremena prevedenog napolju Janjušević se vratio u rijaliti, te svima priznao svoje emocije prema Ahićevoj.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.