ANITA U STRAHU! Požalila se Anđelu na Matorino PONAŠANJE, otkrila na šta je SVE SPREMNA njena bivša
Matora i Anita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

svi u neverici

ANITA U STRAHU! Požalila se Anđelu na Matorino PONAŠANJE, otkrila na šta je SVE SPREMNA njena bivša

Stanojlovićeva je iznela stravične tvrdnje na račun Jovane Tomić Matore

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Elita" Anita Stanojlović, požalila se sadašnjem partneru, Anđelu Rankoviću, da jeJovana Tomić Matora bila u stanju da ubije kad dobije napad ljubomore.

- Jovana je imala faze u kojima me je mnogo plašila. Ako bi mi samo stigla poruka ona je reagovala, baš je onako posesivna. Ako me neko pohotno pogleda ona odmah skače, mislim da bi bila u stanju da ubije čoveka ako me samo pogleda - pričala je Anita.

Anita i Anđelo su nekoliko nedelja spavali u izolaciji, gde su bili prepušteni strastima.

Anita Stanojlović otkrila da je Matora bila u stanju da ubije kad dobije napad ljubomore.
Anita Stanojlović otkrila da je Matora bila u stanju da ubije kad dobije napad ljubomore.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim, kada su se vratili u Belu kuću nisu uspeli da se iskontrolišu, te su imali odnose ispod pokrivača u punoj sobi zadrugara na koje uopšte nisu obraćali pažnju.

Oni su se prepustili strastima, dok je Matora spavala na samo par metara od njih.

Ipak, koliko god da se Anita trudi da joj veza sa Anđelom opstane on je u više navrata pokazao da nije ozbiljan po pitanju nje, što je javno i rekao.

Anita i Anđelo razgovoraju o Matoroj
Anita i Anđelo razgovoraju o Matorojfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Istakao je da voli da flertuje i da se muva, odnosno ne želi obavezivanje.

. Ja sam protiv prevare, ali ne volim da budem u vezi, volim da flertujem, da se muvam i ne volim da se obavezujem. Ja sam realan i svestan sebe, ja sam do sad bio samo u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam varao nikada u vezama, zato i više volim da budem slobodan. Baš iz tih razloga nisam želeo da budem u vezi. Uvek tražim kombinacije od devojaka ako to žele, uvek sve kažem iskreno, tako da ko želi, želi, ko ne, opet super i to je to. Naravno, voleo bih da jednog dana doživim mirnu luku i da se promenim - rekao je Anđelo, pa sve ostavio bez reči, obzirom da je otpočeo vezu sa Anitom, dok je ona bila još udata.

- Ja sam totalno neuračunljiva meni ne treba papir, stavi kapuljaču jer si stvarno fejk. Sve si pokazao svojim primerom, znači da sad što pričaš znači da si fejk i da si ušao sa Anitom u vezu iz koristi - odbrusila je Bojana Pavlović.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.