ON JE OPASAN DASA KOJI JE HAPŠEN ZBOG DROGE: Brat je RIJALITI ZVEZDE, a oženio je i ZVEZDU GRANDA, znate ko je?
Foto: Printscreen Instagram/mr.ajlinahmic

AUUUU!

ON JE OPASAN DASA KOJI JE HAPŠEN ZBOG DROGE: Brat je RIJALITI ZVEZDE, a oženio je i ZVEZDU GRANDA, znate ko je?

Mandićeva se toliko zaljubila da je pristala da bude sve vreme uz partnera, za kojeg se tajno udala po završetku muzičke sezone 2014.

Objavljeno: 07:45h

Rat između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića se već mesecima ne smiruje, i to nakon što je zadrugarka optužila bivšeg da ju je ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević.

- Uhapšena trudnica zbog krađe milion evra i šverca heroina - napisao je Asmin tada i podelio rešenje o postupku.

Sada se u medijima piše o Anelinom ljubavnom životu, a pre nekoliko godina je njena porodica bila udarna vest zbog navodnog hapšenja njenog brata Ajlina Ahmića.

Aneli Ahmić
Aneli Ahmićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je pisao "Dnevni avaz" pre više od godinu dana, Anelin brat je navodno bio hapšen zbog krijumčarenja velikih količina droge.

U specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanskih nadležnih organa uhapšen je i muž nekadašnje Zvezde "Granda" Slađane Mandić Ajlin Ahmić, odnosno Anelin brat. Mandićeva se toliko zaljubila da je pristala da bude sve vreme uz partnera, za kojeg se tajno udala po završetku muzičke sezone 2014.

MMA borac iz Dubrovnika
MMA borac iz Dubrovnikafoto: Printscreen Instagram/mr.ajlinahmic

Prilikom hapšenja inspektori su, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka, koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest meseci boravka u pritvoru u Vojkovićima pušten na slobodu po "sili zakona", jer optužnica još nije podignuta.

Ovo nije bio jedini put da je Anelin brat bio hapšen. Navodno je bio lišen slobode i 2017. godine u akciji "Piramida", a na teret mu se stavljala iznuda novca.

Inače MMA borac iz Dubrovnika, u avgustu 2013. godine dospeo u na stranice crne hronike kad je uhapšen u velikoj zajedničkoj akciji policije Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/mr.ajlinahmic

Mediji su objavili da je bio vođa dilerske grupe, čijih je 50 članova uhapšeno u akciji pod nazivom "Šetač". U januaru 2015. pravosnažno je osuđen na jednogodišnju uslovnu kaznu, koju je zamenio novčanom kaznom. Zbog ovog slučaja zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku, ali je nepoznato da li ta zabrana i dalje traje.

Tokom pandemije, u maju 2020. godine, dok je u Bosni bilo na snazi vanredno stanje, pa samim tim i zabranjeno okupljanje, ona je prekršila epidemijsku meru i otišla na jednu proslavu rođendana u restoranu.

Tu si bili i Hari Varešanović, Halid Bešlić, Šerif Konjević, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Staša Košarac.

Bonus video:

00:11

Sve vreme je bio svestan, izvučen iz provalije duboke preko 30 metara

(Espreso/Kurir stars/Espreso showbiz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.