OGLASILA SE MAJKA TEODORE DELIĆ: Evo šta nakon HAOSA koji se dogodio misli o BEBICI, o ćerki je imala da kaže ovo
Teodora Delić i Bebica, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

rijaliti

OGLASILA SE MAJKA TEODORE DELIĆ: Evo šta nakon HAOSA koji se dogodio misli o BEBICI, o ćerki je imala da kaže ovo

Otkrila je da li bi želela da Teodora nastavi vezu sa Macanovićem

Objavljeno:

Majka Teodore Delić, Slavica, otvorila je dušu za jedan portal, dotakla se haosa između Bebice i Teodore koji trese region u prethodnim danima, otkrila šta misli o Nenadu kao i da li bi volela da dođe do pomirenja između njega i njene ćerke.

- Pa ne znam šta da vam kažem, Nenad voli nju i ona njega, ali je Nenad previše ljubomoran bez razloga. Nemanja je njoj dobar drug i prijatelj i ona to zna, takođe i ona ima samo prijateljske emocije prema njemu. To je sve samo prijateljski, verujte mi na reč, ja to mogu da vidim i osetim kao njena majka. Pratila sam danas ceo dan i juče šta se događalo, ne spavam noćima. Teodora se malo uznemirila zato što se Nenad ponaša tako malo više ljubomorno, jednostavno dečko ljubomoriše i onda nju to guši. Ja znam moju Teodoru ona voli Nenada i to je kraj i tačka. Ona bi volela samo malo da se druži ali to kod Nenada ne može, mora da bude stalno sa njim a ona bi volela i da ima malo slobode

Teodorina majka otkrila šta misli o Nenadu kao i da li bi volela da dođe do pomirenja između njega i njene ćerke
Teodorina majka otkrila šta misli o Nenadu kao i da li bi volela da dođe do pomirenja između njega i njene ćerkefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Teodora je danas u toku dana rekla Bebici kako nema više nikakve emocije prema njemu i da želi da je ostavi na miru, da li mislite da je to iskreno ili je izrečeno u afektu?

- Ona je to rekla u ljutnji i besu da nema emocije, mislim da ne misli tako stvarno, Nenad je svojom ljubomorom samo udaljava, zato ona kaže da se sladi time, zato što se on tako ponaša i zato što je rigorozan prema njoj. Zato je ona rekla da se hladi inače ona voli Nenada i to je jedina prava istina. Mi nikad u porodici nismo imali tako haotične situacije, pa je za nju sve to novo. - ishvalila je Macanovića.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Pink/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.