KUKU, MAJKO, ŠTA ĆE SAD? Stiže PRVA TUŽBA, ALI BIĆE IH JOŠ: Evo o čemu je reč, čeka se REAKCIJA STANDŽE
Foto: M.P./ATAImages

STRAŠNO

KUKU, MAJKO, ŠTA ĆE SAD? Stiže PRVA TUŽBA, ALI BIĆE IH JOŠ: Evo o čemu je reč, čeka se REAKCIJA STANDŽE

Ovo je prva tužba u ovih pet meseci koju će pokrenutu

Objavljeno: 08:36h

Starleta Stanija Dobrojević je ovih dana u nekoliko navrata potkačila sestru učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Situ.

- Njegova izabranica je sinoć pričala sve i svašta, bljuvala je vatru, ali ajde što je pričala o mojoj porodici i meni nego što je pričala o maloletnoj deci. O Nori je pročala da Nora prosi, a o moj deci, da imam četvoro dece, sa četiri različita čoveka, što je bolesna laž, rekla je da moja deca ne znaju koga zove tata. Ta žena je maloletnu decu pominjala na televiziji, za to ću se do zadnjeg atoma snage boriti da dobije neku kaznu, bar novčanu. Ovo je prva tužba u ovih pet meseci koju ću pokrenutu. Nism htela da se mlatim po sudovima, ali za ovo moram. Kontaktirala sam svoju pravnicu u Hrvatskoj, koja mi je rekla da će videti sa kolegom u Srbiji. Neću uzeti dinara od toga, nak uzme advokat sve, samo da je ogoli - rekla je Sita.

1 / 2 Foto: Printskrin/Youtube/Parovi TV HAPPY

- Ja ne mogu da verujem da neko ko želi da bude majka, da degradira decu. Moja deca idu u školu, vrtiće. Dete njenog momka, za koje priča da prosi na ulici. Ona je govorila najgnusnije stvari za maloletnu decu koja su danas otišle u vrtić i škole, da li je relno da postoji takav monstrum koji degradira decu, govori da deca ne znaju ko im je tata, ona nije normalna - kazala je Sita i zaplakala.

Ovo je prva tužba u ovih pet meseci koju će pokrenutu
Ovo je prva tužba u ovih pet meseci koju će pokrenutufoto: M.P./ATAImages

- Stanija nikome nije interesantna, ispričana priča koja ostaje u medijima preko Aneli, sad i preko mene, a sada je prešla i na maloletnu decu. Ona ne postoji u medijima, samo grabi na sve načini. Ja sam ponosna na sebe i na svoju decu, ona potencira to kako oni ne znaju ko im je tata, a onda sam ja uradila na njeno majčinstvo, ona nema decu, a priča o tuđoj deci. Trudi se da ostaje u medijima, ali ona nikog ne zanima osim Alibabe zbog muške potrebe, ona priča o moralu, a ima je na porno sajtovima i ima cenu. Ne tvrdim ja ništa, sve postoji na internetu - zaključila je Sita, a mi vas prisećamo da je starleta bila pobednica jednog od Pinkovih rijalitija.

Bonus video:

00:40

Stanija se počastila novim autom

(Espreso / Pink/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.