"NAJDIVNIJA OSOBA POSLE MOJE MAME" Uroš OTVORIO DUŠU i otkrio da mu je ON veliki PRIJATELJ, ovo je mnoge RAZNEŽILO
Uroš Stanić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

EVO O ČEMU SE RADI

"NAJDIVNIJA OSOBA POSLE MOJE MAME" Uroš OTVORIO DUŠU i otkrio da mu je ON veliki PRIJATELJ, ovo je mnoge RAZNEŽILO

Uroš na sve načine pokušava da oraspoloži svog rijaliti prijatelja

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić od samog početka "Elite" provode najviše vremena zajedno, a isti slučaj je i nakon što se Janjuš vratio u rijaliti nakon porodične tragedije.

Uroš na sve načine pokušava da oraspoloži svog rijaliti prijatelja i skreni mu misli, a sada je otišao kod Drveta mudrosti i otkrio šta Janjuš želi i rekao da bi učinio sve da mu se to i ostvari.

- Kako si? - upitalo je Drvo.

- Trenutno sam malo lošije zbog situacija koje se ovde dešavaju. Krivo mi je zbog Janjuša, krivo mi je što se ovo dešavalo, i što me Aneli nije slušala kada sam govorio da joj niko nije prijatelj sem mene, ali Janjuš me oduševljava kakav čovek ispada prema meni - rekao je Uroš.

- Lepo je što tako misliš na druge osobe - reklo je Drvo.

- Jako su mi dragi, krivo mi je što je sve ovako, zavoleo sam ih kao osobe. Krivo mi je što je sve ovako - rekao je Uroš.

- Hteo sam da odradim zadatak da Janjuš dobije psa po rasi džek rasel, ja sam spreman na sve, smislio mu je čak i ime - pričao je on.

- Da li imaš ideju? Kakvog psa želiš da pokloniš Janjušu? - upitalo je Drvo.

Uroš je sa knedlom u grlu istakao da je Janjušević jedina osoba koja ga iskreno voli i želi mu dobro nakon njegove majke.

Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić od samog početka 'Elite' provode najviše vremena zajedno
Marko Janjušević Janjuš i Uroš Stanić od samog početka "Elite" provode najviše vremena zajednofoto: Petar Aleksić

- To je pas džek rasel, kaže Janjuš da mu je smislio ime, Jaško bi se zvao. Mali je i nemiran, ima tu fleku na oku. l posle svega što je on uradio, ispao je jako velik čovek prema meni, posle moje majke to je jedina osoba koja mi misli dobro. Nikada nijedna osoba mi nije nanela toliko dobrog kao Janjuš. Toliko saveta mi je dao. Mislim da je zaslužio da mu se barem mrvicu odužim i da dobije tog psa kojeg toliko želi. Janjuš je to zaslužio i tek ću mu se za sve odužiti, on je toliko divna osoba. Najdivnija osoba posle moje mame koju sam upoznao. Vidim da mu je stalo do mene - pričao je Stanić.

- Imam ja ideju, tvoj zadatak bi bio uspešan ukoliko bi ti dva dana uspeo da budeš maskota, dobio bi psa - reklo je Drvo.

- Potrudiću se da odradim taj zadatak, mislim da bi to Janjušu mnogo značilo i da bi mu boravak bio lakši - rekao je zadrugar.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.