"KATASTROFA NE MOGU DA VERUJEM S KIM JE..." Stefan Karić BRUTALNO o učesnicima Elite, a o NJOJ NEMA LEPO MIŠLJENJE
Stefan Karić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ISKREN

"KATASTROFA NE MOGU DA VERUJEM S KIM JE..." Stefan Karić BRUTALNO o učesnicima Elite, a o NJOJ NEMA LEPO MIŠLJENJE

Stefan je bio nemilosrdan prema trenutnim učesnicima "Elite", a pored Anđela, ni za Aneli Ahmić nije imao najlepše reči.

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija "Elita" i Stefan Karić dao je svoje mišljenje o svim gurićim temama u Beloj kući.

Karić je počeo sa povratkom Marka Janjuševića Janjuša u rijaliti, nakon samoubistva brata Mihaila. Stefan je prokomonentarisao odnos Janjuša i Aneli Ahmić.

- Što se Aneli tiče, mislim da se Janjuš nije vratio, da bi ona sa nekim završila u kući. Neke stvari treba prirodno da se dešavaju da vidimo ko je kakav... Mislim da je jasno o kakvoj se osobi radi. Ono što se njemu dogodilo je najveća bol koju čovek može da oseti, svaka čast što je smogao snage da se vrati tamo. Videćemo koliko će moći da izdrži tamo, ja mu želim svu snagu ovog sveta i svu sreću - poručio je Karić pa dao svoje mišljenje o vezi Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Stefan Karić o Janjuševom povratku u Elitu
Stefan Karić o Janjuševom povratku u Elitufoto: prentscreen/youtube/HYPE TV

- Za tu Bojanu nemam lepe reči, ona mi je sva bezobrazna, voli da skače i da se sukobljava s muškarcima. Mislim da Anđelini roditelji nisu u pravu što krive Bojanu što je njihova ćerka to što jeste. Možda bih krivio Bojanu što je ostala s Anđelom posle posete njenih roditelja. Mislim da neće dobro proći i da je trebalo da posluša svoje roditelje - bio je jasan sin Osmana Karića, pa je zatim prokomentarisao vezu Anite Stanojlović i Anđela Rankovića.

Stefan Karić o aktuelnim temama iz Elite
Stefan Karić o aktuelnim temama iz Elitefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Anđelo mi je katastrofa ove sezone, sve na silu radi, gledali smo ga s Teodorom u jednoj sezoni... Ne vidim devojku kao što je Anita pored njega, ne mogu da zamislim da može da bude s osobom kao što je Anita, mislim da sve radi zbog rijalitija... Ne mogu da shvatim da je on sebi dozvolio da bude s takvom osobom. Slušao sam i Anitinu majku, mislim da je za nešto u pravu, za nešto i nije... Dobro je znala šta joj radi ćerka. Meni je krivo što bi Matora prešla preko svega i bila s Anitom - rekao je Karić za emisiju "Premijera, vikend - specijal".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf/M.K. Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.