JANJUŠ SE OBRATIO UČESNICAMA ELITE POTRESNIM REČIMA: Nastao muk u Beloj kući, njegove REČI NAJEŽILE SVE
Janjuš se vratio u Elitu, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

JANJUŠ SE OBRATIO UČESNICAMA ELITE POTRESNIM REČIMA: Nastao muk u Beloj kući, njegove REČI NAJEŽILE SVE

Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a obzirom da je ušao pognute glave i sa velikom tugom u srcu, cimeri su odmah primetili da nešto nije u redu.

Objavljeno: 00:04h

Marko Janjušević Janjuš večeras se vratio u rijaliti "Zadrugu 7 - Elitu". On je imanje u Šimanovcima napustio nakon što je saznao za smrt brata Mihaila.

Nakon što je Janjuš zakoračio u belu kuću u Šimanovcima, usledio je ogroman aplauz, a obzirom da je ušao pognute glave i sa velikom tugom u srcu, cimeri su odmah primetili da nešto nije u redu, te je nastao muk i usledile su potresne scene i njegovo obraćanje.

- Jedan težak period za mene i moju porodicu. Izgubio sam rođenog brata, imao je 27 godina. Ne zna šta bih vam rekao, nemojte me puno zapitkivati. Ne znate šta su problemi dok se ne desi, ne daj Bože nikome. Družićemo se i pričaćemo - rekao je Janjuš jedva, a njegova nekadašnja ljubav Maja Marinković se skamenila od bola nakon što je čula šta se desilo, te su joj oči bile pune suza.

Janjuš se vratio u Elitu
Janjuš se vratio u Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Janjuš je progovorio i o njihovom poslednjem susretu.

- Kod tetke smo se videli, prošle godine. Sestra iz Kanade je stigla u Srbiju. To je bio naš poslednji susret. Bio je najnemirnije dete koje je postojalo.

Janjuš saopštio učesnicima Elite da je ostao bez brata
Janjuš saopštio učesnicima Elite da je ostao bez bratafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, bivši košarkaš je u rijalitiju saznao za smrt brata, nakon čega je odmah izveden iz Bele kuće. Sahrana se održala u njihovom rodnom gradu Prijepolju, a Marko je na groblju održao i potresni govor.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.