BIVŠA ZADRUGARKA SVE IZNENADILA NOVOM OBJAVOM! Ivana Krunić ZASIJALA u VENČANICI, mreže se USIJALE
Ivana Krunić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

IZNENADIĆETE SE

BIVŠA ZADRUGARKA SVE IZNENADILA NOVOM OBJAVOM! Ivana Krunić ZASIJALA u VENČANICI, mreže se USIJALE

Evo kako pevačica izgleda u ulozi mlade

Objavljeno:

Pevačica Ivana Krunić i njen partner iz rijalitija Bane Čolak i dalje nisu stupili u brak, iako su već u dugoj i stabilnoj vezi.

Ipak, u intervjuu za domaće medije Krunićeva je otkrila da venčanje planiraju za ovu 2024. godinu, iako ju je Čolak zaprosio početkom prošle godine, kada mu je rekla "Da".

Svadbu su već jednom zakazali, ali su ipak morali da otkažu termin, zbog drugih planova i većih troškova.

- Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe... Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život - rekla je Ivana za Telegraf, a potom progovorila o novom terminu:

- Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje - istakla je Krunićeva, koja je danas sve iznenadila objavom.

Ivana je pozirala u predivnoj, beloj venčanici sa velom na glavi, a u opisu je stavila "Odbegla mlada?", što je dodatno podgrejalo sumnje da se sprema venčanje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/J.G. Prenela:I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.