"ODUVEK SU BILI LAŽNI PRIJATELJI.." Matorina bivša OPLELA po Anđelu Ranković, otkrila šta OČEKUJE od Tomićeve
Mc Alex, Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

iskrena

"ODUVEK SU BILI LAŽNI PRIJATELJI.." Matorina bivša OPLELA po Anđelu Ranković, otkrila šta OČEKUJE od Tomićeve

"Smatram da je Anđelo namenski ušao u vezu sa Anitom zbog Matore i zbog njihovog odnosa ranije kakav je bio" rekla je ona

Objavljeno:

Na bivše prijateljstvo Jovane Tomić Matore i Anđela Ranković ne ostaje niko imun, pa ni Jovanina bivša devojka i bivša rijaliti učesnica Mc Alex.

Ona je za domaće medije progovorila o njihovom prijateljstvu, a potom se osvrnula na Anitu Stanojlović i dala svoj sud o njenoj vezi sa Anđelom.

- Smatram da je Anđelo namenski ušao u vezu sa Anitom zbog Matore i zbog njihovog odnosa ranije kakav je bio, naročito zbog Jovaninog prebacivanja raznoraznih situacija. Ruku na srce - Anita jeste lepa devojka ali s’ obzirom sa kakvim je devojkama bio Anđelo u rijalitiju, mislim da nije u potpunosti njegov tip. Što dalje implicira da sam u pravu - rekla je Alex i dodala.

Mc Aleks o odnosu Matore i Anđela
Mc Aleks o odnosu Matore i Anđelafoto: Espreso

- Da istina je da je Matora više spajala nas dvoje od ikoga i potencirala priču ali to je Matora, ja se iskreno nadam da će se promeniti. Iz njihove svađe se vidi da su oduvek bili lažni prijatelji - poručila je Mc Alex.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.