ZAKOPALE SE RATNE SEKIRE: Matora se pomirila! Lošoj energiji je kraj, ona joj je SVE OPROSTILA...
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

GOTOVO

ZAKOPALE SE RATNE SEKIRE: Matora se pomirila! Lošoj energiji je kraj, ona joj je SVE OPROSTILA...

Odnos Lejdi Di i Matore se zakuvao, ali sada su se zakopale sve ratne sekire

Objavljeno:

Godinu 2023. polako ispraćamo i dočekujemo novu 2024.godinu, te tako sumiramo utiske i dešavanja iz ove tekuće godine. Megalomanski projekat TV Pink, aktuelni rijaliti "Elita" iz dana u dan pomera sve granice i rekorde u gledanosti, a dešavanja iz istog tema su broj jedan mesecima unazad u domaćim medijima.

Te tako, za novogodišnji editorijal portala Pink.rs, učesnici "Elite" pozirali su u prazničnom i novogodišnjem duhu što oni što su u prijateljskim odnosima, što oni što su u ljubavnim odnosima ili su pak, nekada bili.

Od početka rijalitija "Elita" Lejdi Di je sedela za stolom pored Jovane Tomić Matore i njene tadašnje supruge Anite Stanojlović. Naime, njihov odnos je bio prijateljski sve do momenta dok Lejdi nije otkrila da ima prepiske Anite sa Mateom Car, ali joj Matora nije verovala u to.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Međutim kako je došlo do suočavanja Matee i Matore u Eliti, sve se promenilo. Naime, kada je Matora saznala šta joj je sve Anita radila iza leđa, ona je stavila tačku na brak sa Anitom, a Lejdi Di uputila javno izvinjenje.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Pink/N.B./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.