MATORA SE RASPALA NA DELOVE OD EMOCIJA: Videla jedan snimak koji joj je promenio SVE, nikome nije bilo lako OVO
Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

POGLEDAJTE

MATORA SE RASPALA NA DELOVE OD EMOCIJA: Videla jedan snimak koji joj je promenio SVE, nikome nije bilo lako OVO

Jovana Tomić Matora se raspala od emocija kada je videla video poruku svoje porodice

Objavljeno:

U toku je emisija u Eliti u kojoj se takmičarima puštaju Novogodišnje čestitke porodica. Voditelj Darko Tanasijević najavio je naredni klip za Jovanu Tomić Matoru.

Matora je odmah zaplakala kada je videla svoju bratanicu Dunju, svoju majku i brata.

Prestani više Jovana to da radiš, nema potrebe nikome da se dokazuješ. Nemoj se nervirati, je l to vredno tovg nerviranja i tvojih suza. Pogrešila si ćerko, ali nisi jedina. Prihvati stvari kakve jesu i igraj dalje. Hvala svima u moje ime koji su uz tebe, tvoji pravi prijatelji su uvek uz tebe. Pozdravljam ih puno i mnogih volim što ti pokazuju istinu i njih slušaj. Jovana Još ću nešto da ti kažem, Mića ti nije neprijatelj, ne nasedaj na provokacije. Mi nikoga ne baltimo, niti imamo nameru za tim. U praznicima gledaj samo napred, nađi mir, shvati neke stvari, poslušaj prave savete od pravih prijatelja. Ne prihvataj ove što pričaju sa starane. Ćerko molim te, uvek smo u tebe, pogrešila si i ideš dalje. Nemoj da te te neko čačka preko nas, mi jedno nisimo dobro kada te vidimo u tom stanju. Ne nasedaj ni na šta , i gledaj samo pravo. Pozdavljam sve tvoje prave prijatelje, a ja vam želim sve najbolje, čuvajte mi Jovanu a ako treba šamarajte je, Marko ti pogotovo. - rekla je Jovanina mama, a Matora je sve vreme plakala.

Nakon porodice, Matoroj se obratila i Ermina Pašović koja joj poručila da bude ponosna na sebe i da predstavlja da sumnja u svoje prijatelje.

Vidim da se mama nasekirala, ali razumem ja njih, a znam da razumeju i oni mene.Ja sam čista, neću nikome da se pravdam. Znam da su moji meni podrška, a Miki mi je rekao da se čuje sa mojim tatom. Znam da mi je majka rekla ono za Miću, ali Mića i ja imamo problem, ali neću sada da pričam o tome. Pozdrav za sve, i za mog tatu i rekla sam mu da se ne sekira. Znam da je njima bitno da sam srećna, i omi na kraju prihvate moji izbor iako grešim. Znam da oni ne bi komentarisali Anitu, i bez obzira na sve oni su je prihvatili. To je moja skromna porodica, a moja Dunjica, ide u školu, i ide na pevanje. - rekla je Matora.

To je jedna normalna porodica, koja je dobra, vredna i meni je drago što su mi dali podršku - rekao je Marko.

Ja sve to znam, razumem ja Matoru u potpunosti, i shvatiće ona jednog dana. veliki pozdrav za Jovaninu majku nek je živa i zdrava - dodao je Mića.

Pozdrav za Jovaninu porodicu, pozdrav za sve. Dunja je kao lutkica svi znaju da smo mi uvek uz Jovanu - dodala je Vanja.

Jovanina majka joj je dala pravi savet, i razumem i Jovanu i njih.

Bonus video:

00:54

Anita teši decu Žarka Lauševića

(Espreso/Pink/N.B./Preneo:N.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.