KO JE DALILIN NOVI DEČKO? ŽIVI U AMERICI I RADI DVA POSLA: Evo čime se tačno bavi
Dalila Dragojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

zanimljivo

KO JE DALILIN NOVI DEČKO? ŽIVI U AMERICI I RADI DVA POSLA: Evo čime se tačno bavi

"Teško zarađuje svaki dinar"

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević našla je novog dečka.

Naime, u pitanju je zgodni Marko koji je vrlo aktivan na društvenoj mreži TikTok, a sa kojim je rijaliti učesnica trenutno u Njujorku odakle se i oglasila na svom Instagram profilu.

Dalila i Marko upoznali su se upravo na ovoj društvenoj mreži, gde su i igrali popularne mečeve. Kako prenosi izvor Marko živi i radi u Njujorku.

- Marko živi već neko vreme u Njujorku i teško zarađuje svoj dinar. On je tamo našao i posao, nosi nameštaj i to mu je glavni izvor prihoda pored zarade na Tik Toku - kaže izvor koji navodi da Dalila svojim novcem dolazi kod njega.

-Dalila sve sama plaća. Sada je otišla kod njega od svojih para, ne treba na nju ništa da troši. Ona je samostalna i ima dovoljno para da sve to priušti. Uživaju u ljubavi i srećni su - zaključuje izvor.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko je poreklom Crnogorac, a njegovo telo prekrivaju tetovaže. Na njegovom snimku iz Njujorka, na kojem vozi automobil, jasno se vidi Dalilina noga i tetovaža koju samo ona poseduje, što su mnogi protumačili kao dokaz da su njih dvoje u vezi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Milica Milojević/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.