"POČEO SAM DA SE TRESEM..." Voditelj Elite je među prvima SAZNAO za SMRT Janjuševog brata, otkrio šta se DEŠAVALO
Darko Tanasijević, Foto: © ATA Images, printscreen/instagram/janmiha

BOLNO

"POČEO SAM DA SE TRESEM..." Voditelj Elite je među prvima SAZNAO za SMRT Janjuševog brata, otkrio šta se DEŠAVALO

Voditelj Elite Darko Tanasijević otkrio je koliko je bilo teško saopštiti Janjuševoj porodici da je Mihailo pronađen mrtav.

Objavljeno: 10:01h

Voditelj rijaliti programa "Elita", Darko Tanasijević među prvima je saznao da je brat zadrugara Marka Janjuševića Janjuša pronađen mrtav.

On je za domaće medije povodom teškog trenutka, ispričao kako se osećao kada je Marku trebalo da saopšte tragičnu vest, ali i šok koji je doživeo kao čovek.

- U tom trenutku, to je bila neproverena informacija. Nadao sam se da to nema veze sa istinom, ali uzalud. Počeo sam da se tresem jer sam doživeo stres, u pitanju su situacije gde čovek ne može da ostane imun, bez obzira na to što je to poslovna informacija i što ne bi trebalo da unosim emocije u posao. Međutim, ovde je to bilo nemoguće. Zvao sam i Janjuševu bivšu ženu Enu, kao i njegovog srednjeg brata Borisa - izjavio je Darko na samom početku.

Darko Tanasijević o smrti Janjuševog brata Mihaila
Darko Tanasijević o smrti Janjuševog brata Mihailafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Izjavio sam mu saučešče i nakon toga smo razmenili još nekoliko poruka. Nije bilo ništa poslovno, čuli smo se prijateljski, napisao sam mu reči utehe i podrške, mada ništa nije dovoljno jako da ga uteši u ovom trenutku - rekao je Tanasijević i dodao:

- Janjuš je neko koga poznajem sedam godina, u "Zadruzi" i "Eliti" smo prolazili kroz lepe, ali i ružne trenutke. Mihaila nisam lično poznavao, a ovo je zaista velika tragedija, posle koje u životima njegove porodice ništa neće biti isto.

Podsetimo, sahrana Mihaila Janjuševića biće održana danas u 12 časova, detaljanije pročitajte OVDE.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esperso/24sedam/Vladan Mišić Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.