DA LI ĆE ANITINA MAJKA UĆI U ELITU? Dobila PONUDU OD PRODUKCIJE, priznala i u kakvoj je FINANSIJSKOJ SITUACIJI
Anita Stanojević, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

rijaliti

DA LI ĆE ANITINA MAJKA UĆI U ELITU? Dobila PONUDU OD PRODUKCIJE, priznala i u kakvoj je FINANSIJSKOJ SITUACIJI

Anitina majka potvrdila je da je dobila poziv da uđe na poznato imanje u Šimanovcima

Objavljeno:

Anita Stanojlović i Jovana Tomić venčale su se letos u Crnoj Gori, a idila nije potrajala jer je Matora vrlo brzo saznala šta joj supruga radi iza leđa.

Njih dve se neretko svađaju u rijalitiju "Elita", a Anitina majka potvrdila je da je dobila poziv da uđe na poznato imanje u Šimanovcima.

- Anita je radila svašta, znate već šta je sve radila. Naravno da nisam mogla da je podržim. Tokom učešća u "Zadruzi 6" nisam se nikad oglašavala. Mislim, samo jednom na početku, pošto je prvih mesec dana bila normalna. Posle je počela da radi stvari koje niko normalan ne bi podržao. Kad se uhvatila sa Matorom, tad sam doživela šok, tada sam pogasila Instagram, Fejs - rekla je Angelina u uključenju na TikToku sa Osmanom Karićem.

- Kako si reagovala? - pitao je Osman.

- Katastrofa. Tada su me zvali da uđem u rijaliti. Bilo me je sramota, ali na poslu mi niko ništa nije rekao. Šta da mi kažu? Oni znaju da nije do mene. Svi su bili zgroženi. Kod nas to nije normalno. U Kruševcu nisam videla nikad dve devojke. Meni to nije normalno, niti bilo kome ovde. Po Beogradu verovatno jeste - rekla je ona.

- Zvali su me iz produkcije da uđem u rijaliti... "Sada je pravo vreme da uđete...", ja, naravno, nisam htela. Bez obzira na to u koliko sam teškoj finansijskoj situaciji, nisam htela. Šta će meni to? - dodala je Angelina, dok se snimak uveliko deli na društvenim mrežama.

Anita i Matora su se, podsetimo, na primorju zarekle na večnu ljubav. Malo potom, saznalo se za Anitino flertovanje sa Mateom Car, što je Matoru skroz razočaralo, pa se u rijalitiju često sukobljava sa Stanojlovićevom.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/prenela:B.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.