MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA NA MREŽAMA: Tiče se Elite, evo šta je poručila, spomenula i Anitu
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi detalji

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA NA MREŽAMA: Tiče se Elite, evo šta je poručila, spomenula i Anitu

Kao majka, Marija je odlučila da stane u odbranu svoje ćerke.

Objavljeno:

Poznato je kako porodice takmičara Elite, povremeno pošalju svojima garderobu, kozmetiku, kao i sve ono što im je potrebno za miran i lagodan boravak na imanju u Šimanovcima.

Upravo to, učinila je i Marija Kulić koja je Miljani poslala, kako ona kaže, mnogo džakova koji su napunjeni garderobom i kozmetikom. No, ništa tu naravno nije sporno, da se nisu pojavili komentari kako je reč o džakovima Anite Stanojlović, te da je Miljana ukrala sve pomenuto. Sada je oštar demanti uputila Maija putem svog Instagrama.

Marija nije mogla da trpi komentare na socijalnim rmežama, te je odlučila da im stane na put i kaže da je ona lično Miljani poslala džakove.

Objava Marije Kulić
Objava Marije Kulićfoto: prentscreen/instagram/marijakulic_mtaz

- Dali su Miljani pola stvari koje su poslate za Anitu. Sramota šta rade - glasila je poruka koju je Marija dobila, u kojoj se aludira kako je Miljana ukrala cimerkinu garderobu.

- Šta su dali Miljani, kad sam ja juče poslala tri ogromna džaka garderobe, šminke i kozmetike. Šta je to Anitino? Ja tačno znam u iglu šta sam kupila i poslala - bila je oštra Marija na optužbe za krađu.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Srbija Danas/ Prenela I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.