BRAĆA DRAGOJEVIĆ ŽELE DA POKRENU BIZNIS NA OVOJ PLANINI: Izneli sve svoje PLANOVE, rade punom parom
Dejan i David Dragojević, Foto: M. M./ATAImages

evo šta su rekli

BRAĆA DRAGOJEVIĆ ŽELE DA POKRENU BIZNIS NA OVOJ PLANINI: Izneli sve svoje PLANOVE, rade punom parom

Dejan i David otvoreno su govorili o tome šta su im želje i ciljevi

Objavljeno:

Dejan i David Dragojević trenutno se nalaze na Kopaoniku gde uživaju u skijanju i svim zimskim čarolijama, a s njima su tamo i njihove lepše polovine.

Njih dvoje su sada govorili o svim aktuelnim temama.

- Moja devojka ne voli da skija, plaši se i neće da nauči da skija. Ona ima svog posla, svrati malo do staze, kad završimo sa skijanjem, odemo na ručak, kafa i slikanje - otkriva David, a Dejan dodaje da s bratom planira da pokrene biznis na planini.

- David i ja gledamo neke apartmane, da krenemo neki biznis. David je skoro uzeo stan... Treba se proširiti - poručuje Dejan, a David je progovorio o stanu koji je nedavno pazario.

- Stan je prelep, u Novom Sadu, do Nove Godine se nadam da ću se useliti, pa da slavimo tamo - otkriva David, dok je Dejan izneo svoje planove za budućnost.

- Ja sam pričao da treba da se diže stan na kući, ako majstor kaže da može da se podigne uradićemo to. Bože zdravlja, ne žurimo nigde osim na skijanje. Kod nas ide polako, za 10 dana nam je godinu dana veze, što manje prikazuješ sreću, to ti je lepše. Stvarno uživam, prošao sam sve i svačega se nagledao... Nisam mogao da pretpostavim šta će se desiti... Kad se setim kakav je David bio prema meni, gurnem ga malo sa ski staze - kaže Dejan, a David se nadovezao na priču o njihovom pomirenju.

- Ja sam znao da će sve biti ovako kad on izađe iz rijalitija. Ja sam proračunat, znao sam sve... - poručio je David, a Dejan je o prelasku u Islam rekao:

- Sve što radim ja radim sa znanjem, tako da mogu da odgovorim svima kad uđem u komunikaciju. Bilo mi je krivo što mnogi ljudi u Srbiji su islamske veroispovesti, a prikrivaju se - rekao je Dejan u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic/Dejana Nikolić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.