NAKON ODLASKA SA PINKA DUŠICA SE ZBLIŽILA SA ANOM: Ćurčićeva progovorila o NJIHOVOM ODNOSU, ovo su svi DETALJI
Dušica Jakovljević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

NAKON ODLASKA SA PINKA DUŠICA SE ZBLIŽILA SA ANOM: Ćurčićeva progovorila o NJIHOVOM ODNOSU, ovo su svi DETALJI

Ana Ćurčić je otkrila koliko ju je iznenadio otkaz Dušice Jakovljević na Pinku, a takođe je podelila da se čula sa voditeljkom i da su tom prilikom razmenile nekoliko poruka.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica, Ana Ćurčić, promenila je svoj život iz korena i posvetila se sebi i porodici. Iako se jedan period povukla iz javnosti i nije davala izjave za medije, odlučila je da se vrati, ali u nešto drugačijem izdanju.

Ona je u intervjuu za domaće medije otkrila aktuelnosti iz svog privatnog života, a dotakla se i otkaza Dušice Jakovljević, te otkrila da li ju je to iznenadilo i šta misli promeni voditelja "Elite".

Ana je otkrila da je u kontaktu sa Dušicom i da su razmenile nekoliko poruka, nakon što je Dušica odlučila da ode sa Pinka i prekine saradnju.

Ana Čurčić otkrila u kakvom je odnosu sa Dušicom Jakovljević
Ana Čurčić otkrila u kakvom je odnosu sa Dušicom Jakovljević foto: Kurir

Drugoplasirana zadrugarka je priznala da je niko ne može zameniti, ali i da je Milanu mesto na Pinku, u Zadruzi, koju je obeležio:

- Drago mi je zbog Milana Miloševića, on je definitivno obeležio Pink i Zadrugu, privatno mi je jako drag. Što se tiče Dušice Jakovljević i otkaza, ona je u ovom poslu dugo i sigurno zna šta radi, čule smo se, razmenile par poruka, želim joj stvarno sve najbolje - rekla je Ana.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Republika/M.I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.