LJUBA PANTOVIĆ ZA ESPRESO! Žestoko udarila po PRELJUBNICI, a ni Maji nije ostala DUŽNA: Bez dlake na jeziku OPLELA
Ljuba Pantović, Foto: Nemanja Nikolić, Emilija Jovanović

veliki intervju

LJUBA PANTOVIĆ ZA ESPRESO! Žestoko udarila po PRELJUBNICI, a ni Maji nije ostala DUŽNA: Bez dlake na jeziku OPLELA

Bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović bez dlake na jeziku je prokomentarisala aktuelne teme iz Elite u velikom intervjuu za Espreso portal

Objavljeno:

Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović oglasila se za Espreso i prokomentarisala aktuelne teme rijalitija Elita.

Na samom početku razgovora Ljuba nam je otkrila kako gleda na celokupnu situaciju Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

- Matore mi je samo žao što je tužna, ali mi sa druge strane nije uopste žao pošto sam joj milion puta rekla da se mane prostitutki, lakih žena, rijaliti ljubavi i prijatelja za sliku u novinama…I naravno ništa nije poslušala. Sad se možda malo opameti, mada čisto sumnjam jer ona misli da se galantnošću i poklonima kupuje ljubav. Ona oslepi od želje da usreći nekog i ne vidi laži i iskorišćavanje ispred nosa. Nadam se da ce se razvesti i shvatiti poslovicu "Bolje sam nego u lošem društvu" - rekla je Ljuba za Espreso, a onda nam otkrila da li misli da je sve ovo bio plan Anite i njene majke Angeline kako bi Jovani uzele novac:

Ljuba Pantović o Anitinoj prevari Matore
Ljuba Pantović o Anitinoj prevari Matorefoto: M.M./ATAImages

- Da li je Anitina majka uključena u bilo šta, to stvarno ne znam, ali mislim da je Anita bila sa Matorom samo zbog para i lagodnog života. Svi smo videli da je skakala sa jednog muškaraca na drugog i da je niko nije hteo kao devojku, pa se na kraju navodno zaljubila u Matoru. Obzirom da je pokazala da ima želudac da vari Zolu, pa Marka pa koga stigne, žasto ne bi mogla da bude i lezbijka iz koristi?!

Ljuba je nedavno u jednoj emisiji gostovala sa Mateom Car te smo je upitali da li misli da je Matea iskrena u ovoj priči ili ipak i ona želi medijsku pažnju.

Ljuba ističe da je Matea Car folirant
Ljuba ističe da je Matea Car folirantfoto: prinstcreen/RedTv

- Mislim da Matea nije uopšte iskrena, što sam i njoj lično rekla. Sve nešto "reći ću kasnije", "izneću kad dođe vreme" i ostale poštapalice podsećaju na Anu Ćurčić i Milenu Kačavendu koje su truli fanovi rijalitija i koje su na taj način sebi kupovale vreme da ostanu medijski prisutne. Na kraju se ispostavilo da su samo mutljavina i lažovi što pretpostavljam da je i ovde slučaj. Doći ćemo do toga da muljaža izađe na svetlost dana cela, a da se Matea i Anita popljuju koja je veći muljator i lažov. Suma sumarum, svi bi u rijaliti.

Jedan od aktuelnijih priča u Eliti jeste odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, ali Ljuba smatra da je sve između njih već viđena priča u prethodnim rijalitijima.

Pantovićeva o Janjušu i Aneli
Pantovićeva o Janjušu i Anelifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Bezveze, dosadno, već viđeno što se ovo troje tiče….Providna priča da bi se o njoj pričalo jer realno nema o čemu da se priča, sa copy-paste elementima učesnika prošlih sezona - rekla je Ljuba, a onda prokomentarisala i priče da je im je Maja Marinković ulaskom pomrsila njihov odnos:

- Što se tiče one što joj ostave 50 evra za usluge, druženje ili za šta već, nju je suvišno komentarisati. Šta može da poremeti osoba koja je već do te mere poremećena da nema dalje.

Ljuba žestoko oplela po Staniji
Ljuba žestoko oplela po Staniji foto: M.P./ATAImages

Prokomentarisala je i Staniju Dobrojević.

- Hahah neke baba devojke bi pošto poto da budu aktuelne, ali slabo im ide. Pitam se jel to onda njeno indirektno priznanje da je ovu drugu učila i to da ide samo sa jednog na drugi k****, da širi zarazne bolesti (to su tvrdili njeni muškarci za jednu ili par noći i to javno na tv-u i društvenim mrežama)…Veštine su "no comment" mada uvek stoji ona narodna “čega se pametan stidi, budala se time ponosi"- rekla je bivša rijaliti učesnica, a onda se osvrnula na priče da Stanija samo koristi Marinkovićevu kako bi vodila rat sa Aneli umesto nje:

- Dotična je pokazala i dokazala da je obična švalerka (to je isto izgleda recept za onu drugu), sama za sebe govori da je "nesnađena" (ja to razumem kao "glupa"), ne zna da proveri na internetu ko je ko….Kako ona da koristi nekog?! To me podseća na onu bubu "kotrljara" što pravi loptu od izmeta i kotrlja je uzbrdo. Da li je buba iskoristila izmet da se nahrani ili je izmet iskoristio bubu da krene ka vrhu ostaće večita dilema.

Ljuba ispozivala Maju Marinković
Ljuba ispozivala Maju Marinkovićfoto: Instagram printscreen/majaamarinkovic

Upitali smo Ljubu ko se po njoj najbolje istako u ovoj sezoni rijalitija, a ko najgore:

- Niko se nije istakao nikako…Ljudi ni ne znaju ko je sve unutra, pola njih su kao duhovi… Jedino Uroš strči kao drugačiji, ume da kaže često baš kako treba, ali je nasuprot tome malo više naporan. Ako nađe balans između te dve stvari, biće super.

Ljuba Pantović otkrila da li ulazi u Elitu
Ljuba Pantović otkrila da li ulazi u Elitufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Za sam kraj upitali smo Ljubu da li možemo da očekujemo njen ulazak u Elitu.

- Na to pitanje ne mogu da dam odgovor pošto se sa mnom nikad ne zna. Za razliku od 98% učesnika rijaltija, ja imam uspeh, karijeru i posao, jako puno klijenata na "Perfect shape programu", tako da mnogo stvari treba da se poklopi i ugovori da bih ja mogla da budem učesnik. Ali, naravno ja sam uvek raspoložena za dobre biznis ponude - završila je Ljuba Pantović za Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.