NOVE PIKANTERIJE IZ BRAKA MATORE I ANITE: Ovde je umešana PORODICA, ali i NOVAC, ovaj muškarac sve OTKRIO
Matora i Anita, Foto: M.P./ATAImages

rijaliti

NOVE PIKANTERIJE IZ BRAKA MATORE I ANITE: Ovde je umešana PORODICA, ali i NOVAC, ovaj muškarac sve OTKRIO

Odnos Matore i Anite već danima je jedna od glavnih tema u Zadruzi

Objavljeno:

Brat Jovane Tomić Matore, Nikola Tomić, oglasio se i otkrio da nije prisustvovao venčanju svoje sestre jer porodica nikada nije podržala njenu vezu sa Anitom Stanojlović.

- Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom na to da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, videla sam da je srećan, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali - rekao je Matorin brat.

- Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra - govorio je Matorin brat u jednoj emisiji, prenosi Kurir.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović sklopile su brak 11. jula ove godine, a trenutno su u rijalitiju, u svađi zbog prevare koju je Anita počinila.

Anita navodno na svadbi nije htela da se zakune na večnu ljubav Matoroj, a bivša rijaliti učesnica Matea Car nedavno je otkrila prepisku sa Anitom, zbog koje je Tomićeva danima u rasulu, te je čak i zatražila razvod.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.