"NE ZNAM ŠTA VIŠE ŽELE OD NJE!" Oglasio se Anitin deda, rekao je GORKU ISTINU, ovo je nacija čekala!
Deda Anite Stanojlović, Foto: Printscreen/RTV Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

"NE ZNAM ŠTA VIŠE ŽELE OD NJE!" Oglasio se Anitin deda, rekao je GORKU ISTINU, ovo je nacija čekala!

Nakon čitave drame koja se desila između Anite i Matore, oglasio se i Anitin deda

Objavljeno:

Ekipa emisije ''Premijera Vikend Specijal'' uputila se put Kruševca, u poseti doma Anite Stanojlović, učesnice ''Elite''! .

Reporterka emisije razgovarala je sa Anitinim dedom Draganom Kovačevićem, koji je izneo svoje stavove o trenutnoj situacije koja se dešava, Anitinoj prevari, braku i životu!

Ja nikad nisam razgovarao sa Anitom u vezi Zadruge i Elite, u vezi venčanja... Nisma upoznao ni Matoru, nikad je nije dovodila ovde. Iznenadile su me neke stvari koje sam saznao... Ona sada kaze ''Pogresila sam..'' i to je u redu... sta sad više traže od nje... tu nema više dileme. Anita nije bila iz koristi sa Matorom. Nije mi pravo kad vidim njene suze. Ja znam da je Anita pogrešila sto je uopšte ušla u Elitu, pa je prokomentarisdao malog Alekseja.

1 / 2 Foto: Printscreen/RTV Pink

On je jako dobar. Lepo je vespitan.. Kad dodje ovde odmah uzima drva, nosi kod baba, zeli da pomogne... On je jos mali, ne shvata ništa. Ja ne podržavam tu njihovu vezu, kad bi rekla da želi da zivi ovde, ja ne znam šta bi se desilo i da li bi to bilo izvodljivo, rekoa je on.

Novinarka emisije ''Premijera Vikenda Specijal'' stupila je u kontakt i sa Anitinom svekrvom Lidijom, koja je bila kratka i jasna:

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aleksej je sada pored mene! Zove i baka Angelina. Strasno je sve to što se dešaava... Nenormalno mi je. Strasno je da žena ostavim malo dete... niti je žena niti je majka... ja sam završila snjom za ceo zivot... On misli da mu je mama na poslu...U početku je bilo tesko, sad smo se naviki. Ja sam mu majka više od Anite. Moj sin ne komentariše nju...ne zanima nas nista... samo nas dete zanima... Kada Anita izade, sud će da odluči, i videcemo sta će odlučiti... u korist deteta!

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.