MILAN MILOŠEVIĆ SA KNEDLOM U GRLU PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Jedan MUŠKARAC je mogao da ga UNIŠTI SKROZ
Milan Milošević, Foto: Damir Dervišagić, Promo

NIJE MU BILO LAKO

MILAN MILOŠEVIĆ SA KNEDLOM U GRLU PROGOVORIO O PRIVATNOM ŽIVOTU: Jedan MUŠKARAC je mogao da ga UNIŠTI SKROZ

Voditelj Milan Milošević je progovorio o svom teškom životu i izneo detalje koje do sada nismo znali

Objavljeno:

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovao je Milan Milošević, voditelj ''Elite'', koji se posle kratke pauze, ponovo vratio na Televiziju Pink.

On je govorio na različite teme, a onda se povela polemika o tome koliko i da li roditelji mogu da unište život deci, u bilo kom smislu! On je tada ispričao zanimljiv događaj iz njegovog detinjstva!

Tačno je, moja otac je mogao da mi uništi život! Kada sam završio Osnovnu školu, dobio sam sve preporuke da se upišem na Glumačku akademiju u Beogradu! Glumio sam u pozorištu ''Dobrica Milutinović'' u Sremskoj Mitrovici i svi su me glumci gurali ka tome, ali sam bio jako siromašan. I onda je usledio šok! Otac me upisao u metalostrugare - rekao je Milan pa dodao:

1 / 5 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Rekao mi je:''Ja ti činim dobro, svi glumci su mesari, automehaničari...''. Ja sam se, naravno ispisao iz te škole, odmah trećeg dana... Rekao sam majci: ''Moraš da budeš moj saučesnik i da mi pomogneš''. Ona je to i uradila, jer sam plakao i bio sam nesrećan. Upisao sam se u Hemijsko-tehnološku školu jer je samo tu bilo mesta! Otac je saznao tek na polugodštu šta sam uradio - rekao je Milošević.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.