OTKRIVENO KOD KOGA JE ANITIN SIN: Ova žena ga čuva sve vreme, a Matoroj je poručila SAMO JEDNO, svi smo ovo ČEKALI
Anita Stanojlović Jovana Tomić Matora, Foto: M.M./ATAImages

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OTKRIVENO KOD KOGA JE ANITIN SIN: Ova žena ga čuva sve vreme, a Matoroj je poručila SAMO JEDNO, svi smo ovo ČEKALI

Matora je žestoko izvređala Anitu majku, zatim je Anita uzvratila na svoj način

Objavljeno: 18:54h

Tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora iznele su niz šokatnih optužbi na račun majke Stanojlovićeve, Angeline.

Naime, Matora je Anitinu majku nazvala ''smećarkom'' i istakla da je jako kvarna i ljubomorna na Anitu, dok je Anita tvrdila da joj se majka mešala u svaki odnos, unosila joj nervozu i tražila novac.

Pored svih ovih navoda, oglasila se i Anitina bivša svekrva Lidija, druga baka malog Alekseja i tom prilikom otkrila da je unuk kod nje, da ona vodi brigu o njemu, a ne Angelina, kao i da od Anite i njene majke nije videla ni dinara za dete.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Samo dete me interesuje, od kad je u Zadruzi nemamo nikakav kontakt i njen život je njena stvar. Mi čuvamo dete, dete je kod nas od kad je ušla i dete je super. Zabolelo me je što je Đedović rekao da je dete agresivno i da ujeda, to nije tačno - započela je priču Lidija.

Alekseja Anita je ostavila mami Angelini kojoj su za čuvanje sopstvenog unuka Matora i ona morale da plate 500 hiljada dinara, međutim Lidija otkriva da dete čuvaju isključivo ona, njen suprug i Bojan.

- Ona nije u mogućnosti da ga čuva. Ko je vama rekao da su ga ostavile njoj? Ostavila je dete meni i deda i ja smo ga vodili na more u septembru. Za njega je mama na poslu i to je to, ponekad je traži, mnogo retko, a Matoru uopšte jer on ne zna, on je dete - rekla je Lidija.- rekla je Lidija.

Za sam kraj otkrila je da se nada da unuka neće morati da da Aniti posle izlaska iz rijalitija.

1 / 4 Foto: M.M./ATAImages

- Naravno da nećemo dopustiti Aniti da odvede dete ako sud odluči tako, a nadamo se tome - završila je Lidija.

Sad se povodom žestokih optužbi na svoj račun, čak i od rođene ćerke, oglasila Anitina majka Angelina, koja nije mogla da sakrije koliko je besna zbog svega što se u proteklih 24 časa desilo.

- Više nemam komentara, iskreno... Da, Aleksej jeste trenutno kod druge bake jer se ja ne osećam dobro, a brinule smo zajedno podjednako o njemu, dogovarale smo se o svemu. Nema veze, neka priča ko šta hoće, nikom usta ne mogu da zatvorim. Anita više ne zna ni šta priča, ni šta radi, ja nju ne prepoznajem. Doći će njoj glave Jovana, pa će opet doći mene da moli i kao i uvek reći će mi: "Majka, bila si u pravu!". Toliko od mene! - poručila je Anitina majka za vidno izrevoltirana.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.