MATORINI RODITELJI NE MOGU DA DOĐU SEBI NAKON SVIH SKANDALA: Hitno se odlučili NA SLEDEĆI KORAK
Jovana Tomić Matora, Foto: Youtube printscreen/Paparazzo Lov

SVI DETALJI

MATORINI RODITELJI NE MOGU DA DOĐU SEBI NAKON SVIH SKANDALA: Hitno se odlučili NA SLEDEĆI KORAK

Roditelji Jovane Tomić Matore navodno sve žele da reše uživo sa Anitinom porodicom.

Objavljeno: 10:54h

Tiktokerka Matea Car napravila je buru u braku Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, tako što je iznela da se sa Anitom dopisivala na dan njihovog venčanja i slala provokativne fotografije. Nakon ove informacije, Matora je dobila nervno rastrojstvo, a kako kativne fotografije. Nakon ove informacije, napominje izvor blizak njenim roditeljima, u planu im je da se uskoro nađu sa prijateljima i sve raskrste.

- Matorini roditelji teško podnose sve ovo što se događa u rijalitiju. Tiktokerka Matea Car napravila je buru u braku Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, tako što je iznela da se sa Anitom dopisivala. Otac je nekoliko puta završio na infuziji, dok je majka od bola postala potpuno nema. U planu im je da se narednih dana upute u Kruševac kako bi posetili Anitinu majku, Angelinu, i sa njom raščiste sve što imaju. Pre svega, ne žele da ih ona blati po medijima, jer oni nisu deo rijalitija. Ne žele da budu javni svet, to što je njihova ćerka izabrala da servira život na tacni, to je potpuno druga stvar- poručuje izvor, a kada smo pozvali Matorinog oca Hranislava kratko nam je poručio: "Hteli su samo pare, uživo ćemo sve rešiti".

Sa druge strane, majka Anite Stanojlović, Angelina prokomentarisala je situaciju u rijalitiju i priču da je njena ćerka varala suprugu Jovanu Tomić Matoru sa tiktokerkom Mateom Car.

Roditelji Jovane Tomić Matore nisu dobro nakon Anitine prevare
Roditelji Jovane Tomić Matore nisu dobro nakon Anitine prevarefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Tužbe će da dobiju i Jovana i Žana I Đedović. Veruj mi da ne pratim, ali to što mi drugi šalju i što vidim da se u usta uzimaju moji sinovi, moje unuče, koje je normalno, a nazivaju ga da je lud i da ujeda narod po putu, debelo će neko da odgovara – ističe Angelina i dodaje kako je sve vreme na infuziji zbog stresa.

Jovanini roditelji navodno idu u Kruševac kako bi sve rešili sa Anitinim roditeljima
Jovanini roditelji navodno idu u Kruševac kako bi sve rešili sa Anitinim roditeljimafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.