ZADRUGARI OSULI DRVLJE I KAMENJE PO PRELJUBNICI ANITI: Udarili baš NISKO, spomenuli joj DETE
Anita Stanojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

HAVARIJA

ZADRUGARI OSULI DRVLJE I KAMENJE PO PRELJUBNICI ANITI: Udarili baš NISKO, spomenuli joj DETE

Ukućani Elite se ostvrili na Anitu, bez milosti joj sasuli sve u lice

Objavljeno:

Anita Stanojlović našla se na stubu srama zbog toga što se na dan venčanja sa Jovanom Tomić Matorom dopisivala sa tiktokerkom Mateom Car.

Zadrugari Anitu nisu štedeli, pa su je čak nazvali i monstrumom.

- Kako si tako bezosećajna, lukava i kvarna? - glasilo je pitanje u Beloj kući.

Ukućani Elite se ostvrili na Anitu, bez milosti joj sasuli sve u lice
Ukućani Elite se ostvrili na Anitu, bez milosti joj sasuli sve u licefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Prema nekima nisam, prema nekima jesam. Žao mi je što sam prema nekima bila kvarna, a nisu zaslužili - kazala je Anita.

- Zanima me samo šta će tokom večeri govoriti. Naš odnos se više neće menjati, ali ne želim da joj dajem ideje za odgovore - dodala je Matora.

- Ona je ovakva, kakva je sad. Mislim da se odala - istakla je Lejdi Di.

- Kakav monstrum treba biti da ležiš pored nekog, koga ne voliš? Mislim da je Anita baš ovakva, a ne ona druga pre ovoga - istakla je Milena.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Kako si? - glasilo je pitanje.

- Dobro sam, zahvaljujući Marku i Ša se osećam bolje. Jedva čekam da se razvedem. Nećemo razgovarati. Ona je namerno sela sad naspram mene, a vidi da mi je teško i samo mi otežava. Teško mi je da je gledam i kad prođe pored mene. Smenjuju mi se osećanja, jer ne znam ni šta da mislim. Boli me... Zavolela sam je, to je istina - istakla je Matora.

- Matora je jezivo. Odvratno se oseća. Ovo je nešto što se desilo, a mi svi znamo za neke priče kad je neka ku**a u selu otišla na dan svadbe s komšijom. Što se tiče Anitinog ponašanja, to je mrcvarenje Matore. Emocije ne mogu za dan da se ugase, normalno je da Matora zaplače - rekao je Đedović.

- Bilo mi je jako teško tokom emisije ''Pitanja novinara''. Bila sam uz Anitu, ali sam posle saznala istinu. Molila sam je da ne ide kod Matore, jer je bila užasno. Ona je mrtva hladna gledala u Matoru dok je povraćala, koliko joj je loše bilo. Mislila sam da je pokvarena jer je imala tužno detinjstvo, ali ovo je previše. Nisam verovala da je Anita spremna da se kune u dete i da laže, da se nije dopisivala sa Mateom. Dobro je da se Matora spasla zla, nego da je ostala pored zla i da joj se desilo nešto loše desilo - rekla je Miljana.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.