MARIJA KULIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU MALOG ŽELJKA I MARINKOVIĆA: Otkrila da li se ČUJU, a evo i šta mu je ZAMERILA
Marija Kulić, Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

otvorila dušu

MARIJA KULIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU MALOG ŽELJKA I MARINKOVIĆA: Otkrila da li se ČUJU, a evo i šta mu je ZAMERILA

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić prokomentarisala je mnoge aktuelne teme koje mnoge zanimaju.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Marija Kulić iskreno je komentarisala učešće svoje ćerke Miljane u "Eliti", a kao i uvek bez dlake na jeziku priznala je šta podržava, a šta joj osporava.

- Do pre četiri dana - okej, ali je zadnjih nekoliko dana izgubila kompas! Ne znam zbog čega se našla u toj situaciji, ali bih volela da se vrati na pravi put, sa kojim je počela ovaj rijaliti, i da tako i završi. Konkretno mislim na to da treba da bude sama, ne obazirući se ni na jednog momka sa kojim je bila. Jednostavno, to je prošlost, završilo se i ne treba ni obnavljati, ni družiti se sa njima. Meni je Miljana najbolja kao komentator, kad je sama u rijalitiju, kad se stvarno potrudi da prokomentariše svaku situaciju onako kako jeste. Devedeset posto se slažem sa njenim komentarisanjem i mišljenjem - rekla je Marija na početku razgovora za domaće medije.

- Ne volim je ni u kakvoj vezi, nije se pokazala lepo ni u jednoj vezi i nisu se pokazali kao dobri za nju ti odnosi. Ona to treba da shvati i da zaboravi, jednostavno, da ne gleda u retrovizor nego da ide dalje - dodala je Marija.

Marija Kulić o Miljaninom učešću u Eliti
Marija Kulić o Miljaninom učešću u Elitifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je rekla, Nenad Macanović Bebica imao je jasan cilj pred početak nove sezone rijalitija.

- Apsolutno nije ista osoba, ali se jasno zna njegov cilj, a to je ulazak u ovu sezonu, da bude rijaliti učesnik, da ne bude više prepoznatljiv nego poznat, a opet preko Miljaninih leđa - istakla je Marija.

Ona se osvrnula i na Miljaninu priču o njenom odnosu s Anom Ćurčić.

Marija smatra da je Bebica imao cilj da preko Miljane uđe u Elitu
Marija smatra da je Bebica imao cilj da preko Miljane uđe u Elitufoto: RTV Pink printscreen

- Apsolutno nisam u kontaktu s Anom Ćučić! Sa Anom sam se čula, to može i ona da potvrdi, u dva navrata na po tri minuta - na početku rijalitija, kad se rijaliti bazirao maltene samo na njoj, da vidim kako žena sve to podnosi. Možda drugačije od mene, jer sam ja hladna, šta god oni pričali o meni. Ne znam da li mi je ona poslala poruku, pa sam ja nju pozvala... I, drugi put, kad nije otišla u emisiju na Pinku, a bila je najavljena. Miljana uvek zna da preuveliča, ali ja znam šta je istina i Ana zna šta je istina. Apsolutno se ne slažem sa onim što se radi u rijalitiju, da se priča o ljudima koji su van rijalitija i koji su u nekoj vrsti sukoba sa produkcijom - istakla je Marija.

Marija o Ivanu Marinkoviću
Marija o Ivanu Marinkovićufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada je reč o odnosu sa bivšim zetom Ivanom Marinkoviće, ona je istakla da je to završena priča, te da njegov sin, a njen unuk Željko, uopšte ne traži da čuje i vidi oca.

- Ni u kakvim odnosima nismo! U stvari, u lošim odnosima, od onog njegovog učešća u "Narod pita" kad je bez ikakvog razloga, zbog sukoba s Miljanom, počeo da pljuje mene i Sinišu. Od tada nismo ni u kakvim odnosima, niti ćemo biti. Što se tiče Željka, kad god bude poželeo da čuje oca, ja ću mu okrenuti telefon da se čuje sa njim, ako bude želeo i hteo. Detetu neću da osporim tako nešto, ali za sada ne traži, a ja nemam potrebu da pozovem - završila je Marija za Telegraf.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.