LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ I MATORA SE SUOČILE: Oči u oči vodile OŠTAR RAZGOVOR, pale JAKE REČI
Zadruga 7 Elita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

USKORO SLEDI RAZVOD?

LJUBAVNICA ANITE STANOJLOVIĆ I MATORA SE SUOČILE: Oči u oči vodile OŠTAR RAZGOVOR, pale JAKE REČI

Matea Car je imala iskren i oštar razgovor sa Jovanom Tomić Matorom

Objavljeno:

Voditeljka Ana Radulović ugostila je u studiju Mateu Car, koja je nedeljama u žiži interesovanja, zbog prepiski koje su isplivale, a tiču se dopisivanje nje i Anite Stanojlović.

Produkcija je uvela Mateu u Elitu kako bi se suočila sa Matorom, bez Anite.

- Ja znam detalje sa svatova, koji samo vas dve znate. Znam da je cepala venčanicu zbog svađe. Ja nisam ovde došla da bih ušla u Zadrugu, ali ne mogu da slušam priče više. Prekinula sam vezu sa devojkom čim sam počela da se dopisujem sa Anitom, na Tik Toku sve sve zna, ima skrinšotove njenih golih slika, znam napamet celu vašu sobu u Crnoj Gori gde ste se venčale. Došla sam ovde da ti kažem da prepiske postoje, svašta smo pisale. Htela je da tetovira nešto u moju čast, došla sam ovde da se operem od epiteta rasturačice brakova. Htela je kapljicu vode, zbog toga što sam ja vodolija, htela je da ti kaže sve - govorila je Matea.

Imale su oštar ali iskren razgovor
Imale su oštar ali iskren razgovorfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Muvala si ti Anu Spasojević, znam i ja neke stvari, nisi ni ti čista. Napolju ste se urotili svi, da pljujete Anitu, ma nemojte vi meni sada te priče - bila je u šoku Matora.

- Govorila mi je da je slobodna da se vidimo kod vas u stanu dok si ti u Japanu. Govorila mi je da ne želi da se uda za tebe i da neće da mi kaže to preko poziva, prešla sam ja granicu prijateljstva sa njom, čim mi je slala poruke takve prirode - vikala je Matea.

1 / 4 Foto: Printscreen/RTV Pink

Mnogi detalji odnosa Anite i Matee su usplivali večeras, a da li će to uticati na brak Matore i Stanojlovićeve, ostaje da saznamo večeras i u danima pred nama.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.