MISLIO DA GA KAMERA NE SNIMA, PA SE IZLANUO! Učesnik Elite PRENEO PORUKU Ane Ćurčić, nastao MUK u Beloj kući
Ana Ćurčić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

SVI DETALJI

MISLIO DA GA KAMERA NE SNIMA, PA SE IZLANUO! Učesnik Elite PRENEO PORUKU Ane Ćurčić, nastao MUK u Beloj kući

Rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola otkrio je u razgovoru sa Markom Đedović da se pre ulaska u Elitu čuo sa Anom, te da je stekao utisak da je želala da nešto prenese učesnicima rijaltiija.

Objavljeno:

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica prošlogodišnjeg rijalitija "Zadruga 6", iako nije aktuelna učesnica "Elite", jedna je od glavnih tema dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Međutim, iako se neretko ograđuje od rijalitija i svake priče vezane za to, Lazar Čolić Zola se izlanuo u razgovoru sa Markom Đedović, te istakao da se čuo sa njom, kao i da je nešto htela da mu saopšti u poverenju.

Naime, kako je Čolić otkrio, pre nego što je ušao u rijaliti, on je u nekoliko navrata obavio razgovor sa Ćurčićevm, za koju je stekao utisak da želi nešto da mu kaže, kako bi preneo učesnicima u Beloj kući.

Zola se izlanuo u Eliti, te priznao da se nekoliko puta čuo sa Anom Ćurčić
Zola se izlanuo u Eliti, te priznao da se nekoliko puta čuo sa Anom Ćurčićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Vidi, ja sam rekao i Mileni, čuo sam se sa Anom možda dva, tri puta pre mog ulaska. Stekao sam utisak da je nešto htela da mi kaže, da nešto ovde prenesem, ali veruj mi da je na kraju nisam ni nazvao. Nisam stigao... Rekao sam već i Kačavendi, ja se tu neću mešati. Ona mi je smešan lik, zasmejava me - kazao je Zola, misleći da ga kamera ne snima, dok je Marko pomno slušao.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.