SVE SE DESILO KOD DALILE U EMISIJI, SVI U ŠOKU! Isplivale SKANDALOZNE TVRDNJE o Aneli, BALKAN ĆE O OVOME BRUJATI
Foto: Nenad Kostić, Antonio Ahel/ATAImages

DA LI JE MOGUĆE?

SVE SE DESILO KOD DALILE U EMISIJI, SVI U ŠOKU! Isplivale SKANDALOZNE TVRDNJE o Aneli, BALKAN ĆE O OVOME BRUJATI

Ozbiljne i skandalozne tvrdnje su se iznele

Objavljeno: 10:10h

Starleta i bivša učesnica "Zadruge",Dalila Dragojević u svojoj emisiji ugostila je Ninu Prlju koja je iznela šokantne tvrdnje o Aneli Ahmić, učesnici "Elite".

Naime, u emisiji "Pitam za druga", Dalila je ugostila bivšu rijaliti učesnicu Ninu Prlju, pa je sa njom komentarisala aktuelnosti u rijalitiju.

- Aneli je bila sa bivšim dečkom Nine Prlje - rekla je Dalila.

Iznela šok tvrdnje
Iznela šok tvrdnjefoto: Printscreen/instagram-ninaprlja

- Sedim jednu noć na Tik Toku, radim "lajv", prva osoba koja je ušla ona. Nisam je prepoznala, nije bila takva. Ona nije bila u vezi sa njim, bila je jednu noć - rekla je Nina.

- Ovde se uvek dese ekskluzive. Pratila sam "Elitu" kad je Aneli šetala sa nekim, pričala da je nadrljala, ja sam krenula da povezujem to. Pitam Ninu da li je to njen dečko sa kojim je bila dugo, koga je volela, kaže Nina da jeste, e sada neka nastavi. Šta je radila u Dubaiju na jednu noć, sve nam kaži - dodala je Dragojevićka.

Sve se desilo u emisiji
Sve se desilo u emisijifoto: RED TV printscreen

- Videla sam njenu sliku u našem stanu, apartmanu u hotelu. Vidim da se ona baškari. Pitam ja njega što je u Beogradu, kaže on zbog posla. Gledam ja taj stan, on je otišao, ona je ostala par dana, čula sam da je bila sa još par muškaraca, ali ne znam sada ja da kažem sa kojim. Ona je bila onako fina, dobra riba. Nije mnogo para potrošio na nju, inače ne bi sada bila u "Zadruzi" - istakla je Prlja.

Aneli se našla u centru medijske pažnje nakon što je optužila starletu Staniju Dobrojević da joj je otela partnera.
Aneli se našla u centru medijske pažnje nakon što je optužila starletu Staniju Dobrojević da joj je otela partnera.foto: Nemanja Nikolić//Antonio Ahel/ATAImages

- Ona nikada nije bila nečija devojka, večito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čoveka (Asmina), a on je raskinuo sa njom pre nego što je smuvao Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam rešila drugačije, sa dečkom - rekla je Nina.

Bonus video:

00:16

Dalila Dragojević proslavila 30. rođendan

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.