JANJUŠ SE IZLANUO U PROGRAMU: Otkrio kad izlazi iz Elite, zbog ovoga može da bude KAŽNJEN?
Marko Janjušević Janjuš, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

REKAO JE SVE

JANJUŠ SE IZLANUO U PROGRAMU: Otkrio kad izlazi iz Elite, zbog ovoga može da bude KAŽNJEN?

Janjuš je sasvim slučajno otkrio datum izlaska iz Zadruge 7 Elite

Objavljeno: 13:25h

Prijateljstvo između Marka Janjuševića Janjuša i Uroša Stanića obeležilo je dosadašnju "Elitu". Ipak, Janjuš nekada ne može da podnese svog upola kraćeg prijatelja. Tako je bilo i na novom klipu koji se pojavio na Instagramu.

Na njemu je Janjuš istakao da treba da izdrži u Eliti do nove godine. Iako nije precizirao zašto mora da izdrži do novogodišnjih praznika, iz koneksta se može nasluti da će u tom trenutku, navodno, Janjuš da napusti rijaliti u Šimanovcima

Naime, Uroš i on su bili u Rihabu, a onda nakon što ga je Uroš pomazio po glavi, odlučio da ga izbaci iz prostorije. Janjuš je inače vrlo nervozan jer kao zadatak ima da nauči mađarski jezik, što mu nikako ne ide.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Ajde Uroše, Izađi , napolje, šta me gledaš? Hajde napolje, ne mogu da te gledam - rekao je Janjuš.

- Šta ti je Janjuše? Znači mi smo sad opet dobri? Ajde, pruži mi ruku. Ja sam tebe mnogo zavoleo Janjuše - umiljavao se Uroš.

- I ja sam tebe zavoleo, ali ajde izađi. Nemoj da me provociraš. Išao si da se hvališ da su te je**ala dva muškarca - bio je u šoku Janjuš

- Ja sam i na snimanju profila rekao da volim i trojke i četvorke. Mada najviše volim jedan na jedan i to da dominiram - rekao je požudno Uroš.

- Nemoj da me provociraš. Mnogo me nerviraš ti, nervira me publika, jaoj samo da izdržim do nove godine i da vas moje oči više ne geldaju - rekao je Janjuš.

Bonus video:

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.