MATORA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O PROŠLOSTI OVE ŽENE: Pred kamerama rekla ono što neko NE SME ni da pomisli
Matora je iznela mnoge tvrdnje koje se tiču njene cimerke, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rijaliti

MATORA IZNELA ŠOKANTNE TVRDNJE O PROŠLOSTI OVE ŽENE: Pred kamerama rekla ono što neko NE SME ni da pomisli

Sukob koji je nastao između dve zadrugarke postaje sve napetiji

Objavljeno: 10:23h

Jovana Tomić Matora ušla je u žestoku raspravu s Irinom Kolin, poznatijom kao Irina 2 hot, kada ju je ova prozvala za njene navodne afere napolju.

To se pokazalo kao pevačicina kobna greška jer se ispostavilo da Matora mnogo bolje raspolaže mnogobrojnim informacijama o njenom privatnom životu, pa je sada javno iznela neke od njih, a tiče se njenog navodnog opijanja, orgijanja i prostitucije.

Tomićeva je za crnim stolom napala Irinu, a tom prilikom nije birala reči, pa su svi ostali u šoku nakon Jovaninih optužbi.

- J**ao te je ko je stigao, gazde klubova, k**vo raspala. Moj najbolji drugar Cile, on je 20 godina u klabingu, ja radim s tim čovekom, nemoj molim te da me praviš debilom i pričaš ovde bajke ovima što te ne poznaju. Da me nisi čačkala, ne bih ti rekla sve ovo, ali pošto si mene uzela u usta, sad ćuti i slušaj šta govorim. Nisi mogla da hodaš kad se uroljaš. Kako zoveš to kad dođeš u klub i piješ za džabe, a posle ideš u odaje iza, šta je to. Mani me sada s tim suzama, boli me ona stvar za tužbe, ravaku si za mene i d*olja. Možeš da me tužiš koliko hoćeš, to si, što si - urlala je Matora na Irinu.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.