UROŠ JECA VEĆ 24 SATA: Srce mu se cepa, a sve zbog "RIJALITI RODITELJA", a onda još i ovo...
Uroš Stanić, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

teško mu je

UROŠ JECA VEĆ 24 SATA: Srce mu se cepa, a sve zbog "RIJALITI RODITELJA", a onda još i ovo...

Zadrugar Uroš Stanić već danima roni suze zbog sukoba Anli Ahmić i Janjuša

Objavljeno:

Uroš Stanić ne krije koliko ga pogađaju svađe Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, pogotovo nakon sinoćne emisije "Gledanje snimaka" u kojoj su zvanično odlučili da stave tačnu na svog odnos i prekinu sa komunikacijom jer smatraju da će ih emocije savladati i da će njihov odnos da se omakne kontroli.

Uroš je danas u dvorištu Bele kuće svojoj cimerki priznao da mu je mnogo teško, pa kroz plač kroz koji plače već skoro 24h i suze otkrio koliko ga boli što Janjuš i Aneli više nisu dobru, jer je počeo stvarno da ih gleda kao svoje roditelje, a cela situacija ga je podsetila na porodične probleme koje je imao u spoljnom svetu.

- Mnogo sam se vezao za njih dvoje, nadam se da će proći, neće biti kao pre. Anel je otišla u Pab, ja sam isto povređen u ovoj situaciji, dao sam se maksmalno. Mnogo mi je teško. Ja sam njih doživeo kao porodicu, i prisećam se stvar iz spoljnog sveta. Ja kad nešto radim, to nije psihološka igra nego provociranje, jako me povredilo što se Aneli druži sa osobama koje mene ne vole - govorio je Uroš kroz suze.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Inače, Uroš je imao jako loš odnos sa svojim roditeljima, o čemu je govorio na početku Elite. On je jako osetljiv na te teme, a kako je sve to sveže, dotano ga ogađa situacija koja se trenutno dešava.

Bonus video:

04:33

Uros Stanić - moja baba je Jelena iz grupe Zans

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.