Tamara se poljubila s Krunićkom, pa Kristijanu pokazala guzu (FOTO) (VIDEO)

Lezbo akcije

Tamara se poljubila s Krunićkom, pa Kristijanu pokazala guzu (FOTO) (VIDEO)

Na sinoćnoj žurci na "Farmi" bilo je burno. Tamara Đurić je svakako bila zvezda večeri - zavodila je muškarce, ali ni žene nije poštedela
Objavljeno:

Na sinoćnoj žurci na "Farmi" mogli smo videti bezbroj šokantnih scena. Jedna od takvih jeste ona koja se odigrala u gardaroberu, kada je Tamara Đurić poljubila Jelenu Krunić i to u usta! Kakva ispala! Stanija krenula da poljubi Zoricu, a ona je najstrašnije spustila (VIDEO) (FOTO) Farma 6 ~ Tamara i Jelena se ljube u usta by paladaatina Posle poljupca sa Krunićkom, Tamara je nastavila da se zabavlja u rijalitiju pa se u jednom trenutku čak i popela na sto da igra. Tom prilikom, dok je igrala s Kristijanom poznatoj klaberki Tamari je sevnula guza.

Kristijan iznosi prljav veš: Otkriva kako ga je Balerina zadovoljavala (FOTO) (VIDEO) Zanimljivo je i to da je Tamara dobar deo večeri provela s Kristijanom, iako se njih dvoje ne podnose. Stanija je, s druge strane, većinu večeri pravila društvo Milošu. Farma 6 ~ Zurka spaja nespojivo - Kristijan... by paladaatina Zavrteće vam se u glavi kada vidite koliko je Kristijan zaradio od kockanja (VIDEO)(FOTO) Aca Živanović, s kojim je jednom prilikom Tamara imala seks, posumnjao je da su Tamara i Kristijan ipak prešli granicu i da su se poljubili, pa se naljutio na klaberku. Međutim, ubrzo su njih dvoje to rešili u gazdinskoj kući. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.