SRBIJA BRUJI O NJOJ, A OVO SU PIKANTERIJE KOJE NIKO ŽIV ZNAO NIJE: Od A do Š sve je na tacni, PRIPREMITE SE!
Jelena Golubović, Foto: NENAD KOSTIĆ

BIOGRAFIJA

SRBIJA BRUJI O NJOJ, A OVO SU PIKANTERIJE KOJE NIKO ŽIV ZNAO NIJE: Od A do Š sve je na tacni, PRIPREMITE SE!

Otkrivamo ko je zapravo Jelena Golubović

Objavljeno:

Srpska rediteljka i glumica, Jelena Golubović, u domaćoj javnosti je poznata po raznim rijaliti programima u kojima je učestvovala.

Poznata je po brojnim skandalima i konfliktima koji su obeležili njen lik i delo. A najupečatljiviji je rat sa Vesnom Vukelić Vendi koji je trajao godinama.

Učestovala je u rijalitiju "Farma" 2013. godine gde je odnela pobedu i nagradu u vrednosti od 50.000 evra. Tada je izjavila da će pobedu iskoristiti da snimi predstavu i da pomogne bratu na Filipinima.

Jelena Golubović odnela je pobedu u rijalitiju 'Farma' gde je odnela pobedu u vrednosti od 50.000 evra
Jelena Golubović odnela je pobedu u rijalitiju "Farma" gde je odnela pobedu u vrednosti od 50.000 evrafoto: Damir Dervišagić

Obeležio ju je seks skandal sa pevačem Čupom Kalačem, koji je u medijima okarakterisan kao jedna od neprijatnijih scena koju je javnost videla.

Sa njim je planirala da osnuje porodicu, on ju je čak pre momenta kada su je proglasili pobednicom "Farme" i zaprosio, međutim par se posle nekog vremena razišao i koliko je poznato, ni dan danas nisu u dobrim odnosima.

1 / 2 Foto: Dragan Kadić

Dva puta je učestvovala u rijalitiju "Parovi". U sezoni koja se emitovala 2015. godine, imala je sukob i obračun sa pevačem Hasanom Dudićem.

Naime, kao razlog što ju je napao pevač je naveo to što ga je vređala na nacionalnoj osnovi i spominjala mu decu.

Drugi put je sama napustila rijaliti tvrdeći da je to uradila zbog bolova u lumbalnom delu kičme. Hepi televizija je tada najavila da će Golubovićeva platiti kaznu u skladu sa potpisanim ugovorom.

2015. je ponovo ušla u "Farmu" sa tajnim zadatkom. A ispratili smo je i u "Zadruzi 6".

Detinjstvo

Rođena je 1. jula 1979. godine u Beogradu.

Odrasla je u Kijevu u Ukrajini jer je njen otac dobio tamo posao. Tu je završila srednju školu i Akademiju dramskih umetnosti i stekla zvanje pozorišnog i filmskog reditelja.

Diplomirala je sa predstavom "011", a kasnije je režirala predstave „Gnev anđela“, „Čipkin dim“ i „Galeb Džonatan Livingston“.

Bonus video:

05:00

Jelena Golubović stigla na suđenje i pala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.