OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo koliko su Marija i Miljana ZARADILE OD Zadruge, otkriveno šta sve POSEDUJU
Marija Kulić, Foto: Damir Dervišagić

IZNENADIĆETE SE

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo koliko su Marija i Miljana ZARADILE OD Zadruge, otkriveno šta sve POSEDUJU

Starija Nišlijka je svojevremeno otkrila i da je njena ćerka zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz "Zadruge 4"

Objavljeno:

Porodica Kulić, odnosno Miljana i njena majka Marija dobro su unovčile učešće u rijalitiju.

Starija Nišlijka je svojevremeno otkrila i da je njena ćerka zaradila ogroman novac u rijalitiju i da je sinu kupila apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji od honorara iz "Zadruge 4".

- Zaradila je veliku sumu, kupila je Željku apartman na Zlatiboru i pola apartmana u Vrnjačkoj Banji - istakla je jednom prilikom Marija čija je želja bila da se unuk osigura i stambenom jedinicom u Nišu.

Koliko su Marija i Miljana zaradile od Zadruge?
Koliko su Marija i Miljana zaradile od Zadruge?foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stambeno reši. Od ovog novac što zaradi napokon će Željku uzeti stan - izjavila je jednom prilikom Marija i otkrila koliki je Miljani zapravo honorar, piše Alo.

Ali Kulići ni nakon toliko nekretnina i novca ne staju. Nedavno je u Nišu uslikan Siniša Kulić, Miljanin otac, kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra.

Miljana Kulić obezbedila je sina Željka
Miljana Kulić obezbedila je sina Željkafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše i na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.

- Moja lepa, pametna, poslušna, završila srednju školu sa prosekom 5,0. Tri maturska položena peticama, vozački ispit, oborila tri državna rekorda u "Power liftingu". Spremna za studije u Americi. Puno sreće i uspeha u daljem životu! - napisala je Kulićeva.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.