"MAMA MI GOVORI DA SAM NJENA GREŠKA" Životna priča učesnice Elite RASPLAKALA NACIJU, užasna sudbina
Teodora Balzak, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

NEVEROVATNO!

"MAMA MI GOVORI DA SAM NJENA GREŠKA" Životna priča učesnice Elite RASPLAKALA NACIJU, užasna sudbina

Jovana i Teodora su u iskrenom razgovoru otkrile veoma potresne detalje o svom odrastanju i porodicama iz koje dolaze

Objavljeno:

Učesnica "Elite" Jovana Bijelović otkrila je Teodori Balzak detalje o svom narušenom odnosu sa roditeljima, teškom odrastanju i detaljima iz privatnog života.

- Ne mogu da podnesem to što nisam dobra sa svojom porododicom. Nikada mi nisu bili podrška. Ne mogu da ti opišem kako se osećam. Ulazila sam iz veze u vezu, samo da bih bežala od toga što sa njima nemam stabilan odnos, živela sa momcima...razumeš me. Volela bih da imam svoju porodicu, da to funkcioniše - kazala je Jovana.

- Meni su baka i deka bili sve, dok nisu preminuli. Osećaš se sigurno da si sama. Znam ja to...Gde su ti roditelji? - upitala je Teodora.

- Mama me je dobila u četrdesetoj, a tata u šezdesetoj. S tatom nisam dobra, a sa mamom malo jesam, malo ne. Govori mi stalno da sam njena greška. Kao mala sam proživela pravi pakao. Umesto da se igram u parkiću, išla sam kod psihijatra, želela sam sebi da naudim. Mislila sam kao mlađa da ću svađim sebi nauditi. Dok sam bila u domu, prelepo mi je bilo, nisam htela kući da se vratim. Ne postoji trenutak, da je lep, a da ga se sećam. Imam jednu drugaricu, nikoga više - rekla je Jovana.

- Evo, ja ću ti biti drugarica. Milion puta sam se osetila kao da sam sama, izgubljena i kao da nema nikog nigde. Ne smeš - istakla je Teodora.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.