MARKO SPREMIO BAKLJE I VATROMETE ZA ĆERKICU: Slavlje u domu Miljkovića se uveliko sprema, detalji će vas ODUŠEVITI
Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: YOUTUBE PRINTSCREEN/SIKTER TUBE

PRESLATKO

MARKO SPREMIO BAKLJE I VATROMETE ZA ĆERKICU: Slavlje u domu Miljkovića se uveliko sprema, detalji će vas ODUŠEVITI

Lunun suprug, Marko Miljković, je spremio divno iznenađenje za svoju dragu i ćerkicu koja svakog trenutka može doći na ovaj svet

Objavljeno:

Luna Đogani je danas otišla u porodilište gde će carskim rezom na svet doneti drugo dete, ćerkicu kojoj će Marko Miljković i ona dati ime Lana.

Kako prenose domaći mediji, njen suprug Marko uveliko sprema veliko slavlje koji je planirao da podeli sa svima, javno, na svom Jutjub kanalu.

- Marko je naoružan za dolazak drugog deteta. Opremio se najboljom i najkvalitetnijom pirotehnikom da bi slavlje izgledalo što lepše i romantičnije s obzirom na to da se radi o dolasku još jedne devojčice. Pripremio je vatromet, dimove i baklje, koje će da raspali ispred zgrade i sve će da snimi za Jutjub kanal na kome Luna i Marko i inače prvo objavljuju sve novosti iz života. Odlučio je da kod kuće okupi najbliže prijatelje i članove porodice da bi u intimnoj atmosferi uživali u kompletnom ugođaju, u koji se u nekom momentu uključuje i Luna putem video-poziva, kao da je i ona tu prisutna - ispričao je Markov prijatelj.

Podsetimo, pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani podelila je danas sa svojim pratiocima na društvenim mrežama da ide u porodilište.

- Ovo mi je poslednji dan kod kuće! Spremila sam se za odlazak u porodilište, ovo mi je drugi put, pa znam malo bolje šta treba - kazala je Luna Đogani u snimku koji je postavila na Instagram i TikTok.

Vlažne maramice, garderoba, toalet papir, neseseri sa neophodnim detaljima, sve ovo smo mogli da vidimo u klipu poznate jutjuberke.

Luna u braku sa Markom Miljkovićem ima ćerku Miju, a uskoro će na svet doneti još jednu devojčicu, kojoj je namenila ime Lana.

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.