JANJUŠ I ANELI ZAVRŠILI U KREVETU, EVO ŠTA SE ZBILO ISPOD POKRIVAČA: Sve manje se KONTROLIŠU, BUKTE STRASTI
Janjuš i Aneli ne mogu da obuzdaju strasti, Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

rajsko ostrvo

JANJUŠ I ANELI ZAVRŠILI U KREVETU, EVO ŠTA SE ZBILO ISPOD POKRIVAČA: Sve manje se KONTROLIŠU, BUKTE STRASTI

Janjuš i Aneli sve više postaju prisni, a već mnogi komentarišu da su se između njih javile emocije

Objavljeno:

Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nako romantične upoznavanja završili u krevetu.

Iako nije došlo do odnosa između njih dvoje, njihova stras i želja ne mogu da se kontrolišu. Naime, kako su spavali zajedno, njihova tela su bila sve bliža i bliža, a Aneli je nogom mazila Janjuša po njegovoj nozi dok ju je on mazio po čelu.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nako romantične upoznavanja završili u krevetu
Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nako romantične upoznavanja završili u krevetufoto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Njih dvoje već danima pred drugim se maze i grle, a pogledi cimer im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom emisije "Nominacije" otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.