PRODUKCIJA UNOSI VELIKE PROMENE U ZADRUGU: Od večeras se SVE MENJA, čeka se raekcija učesnika?
Zadruga 7 Elita, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

da li je moguće?

PRODUKCIJA UNOSI VELIKE PROMENE U ZADRUGU: Od večeras se SVE MENJA, čeka se raekcija učesnika?

U Beloj kući se dešavaju velike promene

Objavljeno: 17:54h

Iako bi, kao i svakog petka, učesnici "Zadruge 7 Elita" večeras trebalo da odgovaraju na pitanja novinara, ove nedelje produkcija je odlučila da promeni redovni program.

Naime, umesto emisije u Belu kuću će večeras vanredno ući novi takmičar.

Iako se još uvek ne zna ko će uskoro postati novi član "Elite", na društvenim mrežama se pojavila informacija da je u pitanju bivši zadrugar.

Biće vanredno ubacivanje
Biće vanredno ubacivanjefoto: pink

Podsetimo, do sad su bila dva vanredna ubacivanja, u prvom je ušla Helena Foks, a u drugom Nenad Aleksić Ša, koji je u studiju sve dirnuo svojom emotivnom pričom o rastanku sa suprugom Vanjom.

- Nisam odustao. Ona je malo ljuta na mene. Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u "Eliti", ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali. Rekla mi je da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona - istakao je reper, pa dodao:

Ša je iskreno govorio o Vanji
Ša je iskreno govorio o Vanjifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mene ne zanima da se u rijalitiju ku**am. Želim da sada pokažem sebe. Na devojkama je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti - rekao je Ša.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.