PRAVA DRAMA U PROGRAMU UŽIVO: Pred celom ZEMLJOM saznala detalje o PROŠLOSTI MUŽA
Zadruga Elita, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

rijaliti

PRAVA DRAMA U PROGRAMU UŽIVO: Pred celom ZEMLJOM saznala detalje o PROŠLOSTI MUŽA

Pogledajte kakva je bila reakcija Aneli na ovo saznanje

Objavljeno: 11:05h

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić izdvojila se još prve večeri kada je u studiju u Šimanovcima otkrila da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević, a potom je zbog njen i ostavio i otišao u Ameriku.

Aneli već nedelju dana otkriva detalje svog odnosa sa suprugom Asminom Durdžićem, ni ne sluteći šta se dešava napolju. U samo nekoliko dana, i sama Dobrojevićeva je saznala da joj je verenik i dalje oženjen, a kako se ubrzo saznalo, osim što je starleta trebalo da se uda za Durdžića, ona je čekala i njegovo dete.

Nažalost, u utorak uveče kada je gostovala u emisiji "Amidži šou", okupljenim medijima Stanija je otkrila da je imala spontani pobačaj, da je bebu izgubila u 5. nedelji trudnoće, ali i da je raskinula sa Asminom jer nije želela da trpi laži i pritisak.

Budući da se Aneli već nedelju dana nalazi u rijalitiju gde je odsečena od spoljnog sveta, ona ovim informacijama ne raspolaže, a sinoć tokom emisije "Pitanja novinara", Darko Tanasijević joj je kroz pitanje saopštio da je Dobrojevićeva bila trudna sa njenim suprugom.

- Moram nešto da te pitam... Kako bi reagovala kada bi saznala, hipotetički, da je tvoj suprug sa Stanijom čekao bebu, a da je ona doživela spontani pobačaj? - upitao je Tanasijević.

Učesnica 'Elite' Aneli Ahmić izdvojila se još prve večeri kada je u studiju u Šimanovcima otkrila da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojević
Učesnica "Elite" Aneli Ahmić izdvojila se još prve večeri kada je u studiju u Šimanovcima otkrila da ju je suprug prevario sa Stanijom Dobrojevićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pa, to bi bilo za očekivati... jer je on osoba koja pravi decu odmah, mnoge cure su bile trudne sa njim pa su se "čistile" - rekla je Aneli nakon kraće pauze, budući da se videlo da ju je saopšteno potreslo.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Bonus video:

00:51

BARBARA BOBAK SE OGLASILA ZA ESPRESO NAKON AFERE SA OŽENJENIM ČOVEKOM: Pevačica sve priznala

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.