OGLASILA ANA ĆURČIĆ NAKON RASKIDA SA BULIĆEM: Jedva skupila SNAGE, pa IZUSTILA samo OVO
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bolno

OGLASILA ANA ĆURČIĆ NAKON RASKIDA SA BULIĆEM: Jedva skupila SNAGE, pa IZUSTILA samo OVO

Ana je bila poprilično neraspoložena za priču posle svega što se izdešavalo između nje i Ace.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić po prvi put je odlučila da se oglasi javno, nakon što je Aca Bulić ostavio preko poruke.

Naime, u javnost su dospele privatne poruke dojučerašnjih partnera, u kojima je Bulić jasno napisao da je rešio da stavi tačku na njihovu intimnu priču i da želi da ostanu isključivo i samo prijatelji.

- Stvarno sam za tebe tu Anči sve šta treba i ne treba. Jesu me šibale emocije opet, nenormalno sam plakao svako veče skoro, pisao pesme, vratio se u detinjstvo... Kad si izašla znao sam da ti treba vreme da se oporaviš. I sve je počelo da se gasi, opet da li iz nekog straha il osećaj ne znam. Ne, ne evo iskreno ti pišem. Izvini, nemoj da se ljutiš. Zatvoren sam što se tiče žena - napisao je Bulić i tako jasno stavio do znanja da su se njegove emocije posle tri meseca koliko su zajedno ugašene. Ana mu je pre toga napisala da se "ne ljuti ni malo", a onda mu je posvetila jedan stori sa srceparajućom baladom Tereze Kesovije, "Moja poslednja i prva ljubavi"

Ana Ćurčić se oglasila nakon raskida sa Acom Bulićem
Ana Ćurčić se oglasila nakon raskida sa Acom Bulićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tražila sam da mi odgovoriš u smislu u kom sam te pitala, ako me razumeš, a znam da me razumeš. Hvala što si rekao iskreno. Zatvaram tu temu i ne ljutim se ni malo samo pitam - odgovorila mu je Ana i tako potvrdila priču Milene Kačavendeu "Zadruzi 7", koja je rekla da je Bulić ostavio Anu. Ana je bila poprilično neraspoložena za priču posle svega što se izdešavalo između nje i Ace.

Ana Ćurčić o raskidu sa Bulićem
Ana Ćurčić o raskidu sa Bulićemfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nemam komentar. Dobro sam. A kada se to desilo ne bih detaljisala - bilo je sve što je rekla Ana za Informer i tako ostavila prostora za spekulacije da li su njih dvoje još uvek zajedno ili ne.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.