BRAT ANELI AHMIĆ IMA DEBEO DOSIJE: Afera o kojoj bruji CEO BALKAN ne jenjava, optužen za TEŠKE STVARI?
Aneli Ahmić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li je moguće?

BRAT ANELI AHMIĆ IMA DEBEO DOSIJE: Afera o kojoj bruji CEO BALKAN ne jenjava, optužen za TEŠKE STVARI?

Nove informacije konstantno javnost bacaju u trans

Objavljeno: 12:49h

Rat između Aneli Ahmić i Asmina Durdžića se već danima ne smiruje. Aneli je odmah po ulasku u Belu kuću optužila supruga da ju je prevario sa Stanijom Dobrojević i od tog momenta ne prestaje da iznosi "prljav veš" iz njihvog brak u rijalitiju. S druge strane, Asmin putem društvenih mreža iznosi dokaze koje posedue protiv Aneli.

Stanija se oglasila i priznala da nije znala da je on oženjen i da joj niko nikada nije dostavio papir da je on u braku. Starleta je rešila da pređe preko toga što joj je prećutao ovu bitnu informaciju, ali nije mogla da mu oprosti što joj je "radio iza leđa". Ona je saznala da se Asmin dopisivao sa Aneli kada je s njom već uveliko bio u vezi i da je ljubomorisao supruzi i pitao je da li bi mu se vratila. Ovo je kap koja je prelila čašu i rešila je da raskine.

Asmin ne prestaje da iznosi optužbe na Anelin račun putem svog Instagram profila. On je optužio Aneli da je bila uhapšena za šverc heroina i krađu ogromne sume novca:

Stanije je donela odluku o raskidu
Stanije je donela odluku o raskidufoto: Printscreen/ Instagram/ Stanija Dobrojević

- Uhapšena trudnica zbog krađe milion evra i šverca heroina - napisao je Asmin i podelio rešenje o postupku.

Sada se u medijima piše o Anelinom ljubavnom životu, a pre nekoliko godina je njena porodica bila udarna vest zbog navodnog hapšenja njenog brata Ajlina Ahmića. Kako je pisao "Dnevni svaz" pre godinu dana, Anelin brat je navodno bio hapšen zbog krijumčarenja velikih količina droge. U specijalnoj policijskoj akciji "Rez" bosanskih nadležnih organa, u kojoj je navodno uhapšen Elvis Keljmendi, sin narko-bosa Nasera Keljmendija, uhapšen je i muž nekadašnje zvezde "Granda" Slađane Mandić Ajlin Ahmić, odnosno Anelin brat.

Aneli je glavna tema na Balkanu
Aneli je glavna tema na Balkanufoto: Petar Aleksić

Prilikom hapšenja inspektori su, pored velike količine narkotika, od uhapšenih oduzeli i oružje, automobile, mobilne telefone, bankovne kartice, ali i nekoliko svesaka, koje su posebno značajne za istragu.

Međutim, Ahmić je nakon šest meseci boravka u pritvorskoj jedinici zatvora u Vojkovićima pušten na slobodu po "sili zakona", jer optužnica još nije podignuta.

Kako prenosi "Republika", ovo nije bio jedini put da je Anelin brat bio hapšen. Navodno je bio lišen slobode i 2017. godine u akciji "Piramida", a na teret mu se stavljala iznuda novca.

Bonus video:

00:22

STANIJA SE UTEGLA U TRAČICE PA NAPRAVILA LOM: Espreso paparaco SVE usnimio

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.